Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Όλα στη διάλυση ότι αρπάξετε δημοσιογραφική επιτυχία θα είναι μια και δεν μετράτε ούτε στο γραπτό μα ούτε στο προφορικό λόγο

Δια την των χρημάτων κτήσιν πάντες οι πόλεμοι γίγνονται.
Όλοι οι πόλεμοι γίνονται για την απόκτηση υλικών αγαθών.


Διαβάζω 17 Ιουλίου 2020

H πανελλήνια επισκεψιμότητα του σάιτ markostv.gr που “φρόντισε” ο Δήμαρχος Κορινθίων να πάρει 20.000 ευρώ από τα χρήματα των πολιτών !!!




Δήμαρχε Βασίλη Νανόπουλε έσπασες όλα τα ρεκόρ Πλήρωσες 1818 ευρώ το λεπτό για μια ραδιοφωνική συνέντευξη  Συγχαρητήρια στο Δημοσιογράφο Μάρκου συλλυπητήρια στους ντόπιους που νηστεύουν 

Διαβάζω

Ο Δήμαρχος Κορινθίων “φρόντισε” τον δημοσιογράφο εκείνο που αφού του πήρε μία 11λεπτη ραδιοφωνική συνέντευξη στον Superfm Δημήτρη Μάρκο με το υπέρογκο ποσό των 20.000 ευρώ για υπηρεσίες συμβούλου και marketing για την τουριστική προβολή του Δήμου Κορινθίων.Προφανώς και στα αντικείμενα της συμφωνίας (αφού δεν υπάρχει πουθενά το αντικείμενο μπορούμε να υποθέσουμε ότι θέλουμε) υπάρχει και η προβολή μας στο σάιτ που διατηρεί ο δημοσιογράφος το markostv.gr.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Επειδή εγώ ως ερασιτέχνης δημοσιογράφος ακολουθώ τα σοφά λόγια του Καζαντζάκη
( δεν περιμένω τίποτα και δεν φοβάμαι τίποτα γι αυτό είμαι λεύτερος ) δεν ζηλεύω την τύχη του Αθηναίου Δημοσιογράφου. Αλλά να πιαστούν στην φάκα τόσο αξιόλογοι δημοσιογράφοι Κορίνθιοι δεν μπορώ να το καταλάβω Μεγάλα ονόματα και να τους νικήσει ένας δημοσιογράφος που το παίζει και διαφημιστής. 
Αλλά ήθελα να έβλεπα τα μούτρα του προέδρου --προπονητή του Π Α Σ Κόρινθος που αυτοτιτλοφορείται ως ο  κ. Γ@Μ@Ω αν μάθει ότι αυτός που του έλεγε ότι θα του δώσει 30.000 ευρώ και δεν του έδωσε ούτε μονόλεπτο και  για μια εν δεκάλεπτη συνέντευξη πλήρωσε 20.000 ευρώ   θα κρατήσει μετά από τον χονδρό δούλεμα τον τίτλο του ανύπαρκτου καβαλάρη;. 
Αυτό το δούλεμα δεν θα μπορούσε να τους κάνει κανένας ούτε ο Λουδοβίκος 14 Και αποδείχτηκε ο κ. Δήμαρχος ότι είναι δάσκαλος να δουλεύει αφελείς δημοσιογράφους και δήθεν παράγοντες του ποδοσφαίρου.