Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Παραμένει ακόμα πρόεδρος της ένωσης ο Μιχάλης Τσιχριτζής ο εχθρός του ποδοσφαίρου

Αυτός ο άνθρωπος που ούτε ως παιδάκι  δεν γεύτηκε τις χαρές του ποδοσφαίρου λόγω σωματικής διάπλασης οδηγεί  με την ψήφο των παραγόντων  θεληματικά στην διάλυση του. 



Και δυστυχώς έμεινα μόνος που κάνω αντιπολίτευση στον δικαιολογημένα εχθρό του ποδοσφαίρου Μιχάλη Τσιχριτζή που λόγω σωματικών προσόντων ποτέ δεν έπαιξε ούτε ως παιδάκι με το τόπι Και από τότε το εκδικείται

Γιατί κανένας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό σε κάτι που από μικρό παιδί στερήθηκε και αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Και ως πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος ( αξίωμα που με απάτη "κατέκτησε") έκανε πράξεις που δεν έχω γράμματα για να τις σχολιάσω. Και λόγω αυτών των ανύπαρκτων προσόντων οι παράγοντες του έδωσαν το δικαίωμα να "μπει" στην ένωση και αχαλίνωτος να τα διαλύσει όλα και πρώτα και καλύτερα της ομάδες Και δυστυχώς τον βλέπομαι ως ένας συγχρονός Νέρων να βλέπει να διαλύονται οι ομάδες και αυτός να επιμένει  να παριστάνει  τον Λουδοβίκο 14.
Στις 20 Ιουλίου του 2020 θα σας καλέσει να ψηφίσετε τον διοικητικό απολογισμό. Και είμαι υποχρεωμένος να σας φέρω στη μνήμη σας ομάδες που αναπαύονται στα ποδοσφαιρικά Νεκροταφεία που τα οδήγησε προσωπικά ο Μιχάλης Τσιχριτζής.
Τα σωματεία που σήμερα δεν υπάρχουν.
1--Α Ε Βόχας 2--ΑΣ Λουτράκι  3--Αγιάννης  4-- Αετός Αγγελοκάστρου  5--Αλμυρή 6-- Α Ο Φ Π Α Ο Κ  7--ΑΠΕΣΣΑΣ 8--Άρατος  9--Άρης Αρχαίας 10-- Άρης Κορίνθου  11--Αστέρια Λουτρακίου  12--Ατρόμητος Μποζικών  13--Δάφνη Εξαμιλίων  14--Ελάφια  15--Ερμής Γεληνιάτικων  16--Θύελλα Λεοντίου  17--Κουταλάς  18--Καίσαρι  19--Κεραυνος Μεγάλου Βάλτου 20--Π Γ Σ Κόρινθος 21--Πέραχώρα  22--Στεφάνι 23--Στιμάγκας  24 --Τοξότης  25--Φωκας 26--Σολωμός  27--Ορφέας Κιάτου
28--Αίας Αγιονορίου 29--Α Ο Κοκκωνίου  30--Περιστέρα Εξαμιλίων 31--Οφέλτης  32--Εφύρα Λαλιώτη
Ο Νικηφόρος παρουσιάζει στοιχεία γι αυτό και κανένας δεν τολμά να απαντήσει. και με την σιωπή νομίζουν ότι με περιφρονούν οι αρμόδιοι  Θα συνεχίσω να παρουσιάζω στοιχεία και ομολογώ ότι τους λυπάμαι αυτούς που δεν μπορούν να πουν ούτε το όνομά τους.