Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Άκη Μπούλη : Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Κορινθίων δεν αποτελεί παραφωνία αλλά συμπλήρωμα του καταλόγου που διοικεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.



















































































Πιέρ ντε ΚουμπερντένΑξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη.

Πολλές φορές σχολιάζει τα κείμενα μου ο Άκης Μπούλης που είμαι βέβαιος ότι αυτό δεν είναι το όνομα του.Επειδή όμως είναι σωστές οι παρατηρήσεις του πάντα τις δημοσιεύω. Έγραψα για τον αντιδήμαρχο Καρασάββα και δεν περίμενα ότι θα είχα αυτή την αντίδραση. Θα τα μαζέψω όλα και θα τα δημοσιεύσω.

Μου γράφει  ο Άκης Μπούλης 




Τον Καρασαββα δεν τον γνωρίζω βλέποντας όμως το βίντεο ένιωσα ντροπή που αυτός ο άνθρωπος είναι αντιδήμαρχος με ευθύνη στον αθλητισμό και στα αδέσποτα ζώα.. Βέβαια η ευθύνη βαραίνει τον δήμαρχο γι αυτήν την επιλογή . Με πιάνει θλίψη που τις τύχες του αθλητισμού στον δήμο Κορινθίων τον έχουν στα χέρια τους άνθρωποι που ουδεμία σχέση έχουν με τα αθλητικά ιδεώδη

Απαντάει ο Νικηφόρος Σχολιάζοντας.

Ο Νομπελίστας Αλμπέρ Καμύ που έχασε την ζωή σε αυτοκινητικό τρακάρισμα είχε γράψει
" Όλα όσα ξέρω για την ηθική και την αίσθηση καθήκοντος τα έχω μάθει από το ποδόσφαιρο " 
Και αυτός ο ατυχής που σε ηλικία 45 ετών έφυγε από την ζωή ήταν τερματοφύλακας της Ρασίγκ των Παρισίων. Θα ήθελα τα λόγια αυτά να τα μεταφέρουμε στην Κορινθία για να δούμε όχι από τους παίκτες αλλά από αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στο νομό μας τα υπηρετούν.
Ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού του Δήμου Κορινθίων  μέχρι τώρα κάνει τον μαχαλόμαγκα γιατί όσο και να προσπαθήσει ποτέ δεν θα μπορέσει να γίνει μάγκας.
Αλλά έχουμε και άλλον αντιδήμαρχο αυτόν επί των σκουπιδιών τον Δημήτρη Μπίτσιο . Που ο εκλογομάγειρας για να πάρει την ψήφο  του Ατρόμητου Χιλιομοδίου τον έκανε ΒΟΥ αντιπρόεδρο Ποιόν τον ποδοσφαιρικό παράγοντα που έπρεπε να του είχε απαγορευθεί  η είσοδος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Γιατί όταν ήταν πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου είχε δηλώσει ότι θα γ@@@σει κανένα διαιτητή και θα του αρέσει και θα τον πληρώνει. Και τώρα επειδή θέλει να κάνει κουμάντο  στον Ατρόμητος βρήκε τον τίτλο του προέδρου επί τιμή που δεν υπάρχει γιατί ως μέλος του Δ Σ της ένωσης δεν μπορεί να έχει τίτλο. βάσει του καταστατικού της διοργανώτριας
Αλλά και ο πρόεδρος της ένωσης  Μιχάλης Τσιχριτζής με απάτη πήρε το αξίωμα του προέδρου του Π Α Σ Κόρινθος 
Και αφού κάθισε πέντε χρόνια και έκανε εγκλήματα παρέδωσε την ομάδα σ ένα αμούστακο που τον είχε κυνηγήσει δικαστικώς  ο πρόεδρος της Καλλιθέας. Και τα έκανε στα γρήγορα γιατί η πολιτεία του είχε κάνει αβάντα και κράτησε μυστικό το εικονικό τιμολόγιο που το ΣΔΟΕ βρήκε στο ταμείο της ομάδας.
Και η απολογία του διεκδικεί ΟΣΚΑΡ ψέματος. Αυτό τον διάτρητο οι παράγοντες ψηφίζουν ως πρόεδρο του φορέα του ποδοσφαίρου στο νομό μας. Και είναι τόσο δειλός που δεν αφήνει να του κάνω ερωτήσεις. Τον καλύπτει η Αστυνομία που δεν δίνει στην δημοσιότητα το παράνομο έγγραφο με το οποίον ζητούσε την αναβολή των αγώνων που  όταν θα δημοσιευθεί ( που δηλώνω ότι θα δημοσιευθεί γιατί στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία ) θα ξεβρακωθούν πολλοί πρόεδροι.  Όταν η πειθαρχική επιτροπή βγάζει αποφάσεις όπως ορίζει η Νοταρά 48.Και η τοπική Κ Ε Δ είναι όργανο του κ. Γ@Μ@Ω  και κανένας δεν νοιάζεται . Τα σωματεία διαλύονται κατά την πορεία. 

Άκη Μπούλη 
Το έχω γράψει πολλές φορές και αναγκάζομαι να το επαναλάβω ( αφού η επανάληψης είναι μητέρα της μάθησης ) 
" Μήπως είμαστε νυμφομανής κοινωνία που δεν κάνουμε επιλογή αλλά αναζητούμε τον οποιοδήποτε επιβήτορα ;"