Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου Πάραχώρας Αγίων Θεοδώρων ενεργεί ως πολιτικάντης.



Προς τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου--Πέραχώρας --Αγίων Θεοδώρων 




Την Δημοσιογραφία την άρχισα παιδάκι με κοντά παντελόνια στην Μυτιλήνη γράφοντας για τον γυμναστή μου που ήταν διαιτητής σε κάποιο αγώνα ότι το πέναλτι που έδωσε ήταν ανύπαρκτο.
Και όπως ήταν φυσικό βρήκα τον μπελά μου. Που ήταν από βαθμό 20 που είχα να πέσει στο 14 εγώ που το χειμώνα έπαιζα ποδόσφαιρο και το καλοκαίρι ήμουνα κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης. Και έχασα και την θέση του ανταποκριτή γιατί αφήνανε ένα παιδάκι να τους εκθέτει
Αν και έχουν περάσει χρόνια αμέτρητα που για να τα μετρήσεις θέλεις πολύ μεγάλο χρόνο και νομίζω ότι τίποτα δεν εξυπηρετεί Αυτό που μετρά ότι ο σημερινός ηλικιωμένος αν και έχουν περάσει αυτό τεράστιο χρονικό διάστημα παραμένει το παιδάκι που έγραψε εναντίον του γυμναστή του που δεν ήταν σωστός
Καταλαβαίνεις λοιπόν κ. Αντιδήμαρχε τίποτα δεν με εμποδίζει να γράψω ότι αν και σας γνώρισα ως άνθρωπο του αθλητισμού και ειδικά στο χώρο του ποδοσφαίρου είμαι υποχρεωμένος να γράψω ότι ως αξιωματούχος στο χώρο αυτόν αποτύχατε  παταγωδώς. Γιατί όπως υποστηρίζει κάποιος σοφός η εξουσία φανερώνει τον άνδρα ( Αρχή άνδρα δείκνυσι είπε ο Πιττακός ο Μυτιληναίος )
Το Θώδειο Στάδιο το βρήκατε μια και εσείς όσο χρόνο διοικείτε τον Δήμο  και είναι αρκετά χρόνια ( εννέα ) φτιάξατε το μισό γήπεδο που φέρει το όνομα του αείμνηστου φίλο μου Γιάννη Στέφα  γιατί το άλλο μισό το πιστώνεται ο Κώστας Λογοθέτης Στα 12 χρόνια ο γείτονας σας Αλέκος Πνευματικός έκανε δέκα τέσσερα. 
Το  Δημοτικό στάδιο «Χρήστος Θώδης» ή όπως είναι συνηθισμένο να αποκαλείται «Θώδειο» οφείλει το όνομα του στον Χρήστο Θώδη, οποίος χρηματοδότησε την αγορά της έκτασης για την ανέγερση του σταδίου.  Επομένως ανήκει στα νιάτα και όχι στην εξουσία για να ασκεί πολιτική. 
Ο πρόεδρος μιας ομάδας του Δήμου που είναι και δημοτικός Σύμβουλος ο ιατρός Δημήτρης Βασιλείου σας ζήτησε να έχει ως έδρα η ομάδα της Πέραχώρας  που το γήπεδο του χωριού έχει περάσει και αυτό του θρυλικού γεφύρι της Άρτας το έχετε στα συρτάρια του Δήμου δώδεκα χρόνια. 
Και ερωτώ αν και έχετε κάνει γηπεδούχο την Ακαδημία του Α Ο Λουτράκι αφού παραχωρείτε το Θώδειο που είναι προσφορά του Λουτρακιότη  Χρήστου Θώδη για τα νιάτα του Δήμου εννέα ώρες την εβδομάδα  στα  παιδιά του Α Ο Λουτράκι  κάτω των 14 και 16 χρονών  Και δεν είχατε από τα υπόλοιπα σας να ικανοποιήσετε τα παιδιά της Πέραχώρας που σας έδωσαν οι ψηφοφόροι της το δικαίωμα κατάφωρα να τα αδικείται.                                                                                                                                                                                                                             Κύριε Αντιδήμαρχε  με αυτή την απόφαση σας την οποία θεωρώ αλλοπρόσαλλη και έχει αντικειμενικό σας στόχο τον πολιτικό  Δημήτρη Βασιλείου και όχι τον πρόεδρο  της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πέραχώρας έχετε θέσει τον εαυτό σας εκτός του Αθλητισμού. Αφού ο ιερός χώρος αυτός δεν σηκώνει  καν πολιτικούς ενώ εσείς είσαστε ένας σκέτος πολιτικάντης  με αυτά που κάνετε