Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Το παραγάδι του Νικηφόρου.




Διαβάζω ότι η ομάδα πήρε πέντε παίκτες άλλη περισσότερους και η τρίτη λιγότερους . Και έτσι που διαβάζω όλα αυτά θα ήθελα να ρωτούσα εάν υπάρχει μια μεγάλη δεξαμενή παικτών που κάθε περίοδο αλλάζουν φανέλα. Και έμαθα ότι υπάρχουν μόνιμοι ετήσιοι που το έχουν ως επάγγελμα. Γι αυτό και βλέπουμε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν περάσει τα τριάντα να έχουν φορέσει πολλές φανέλες. Και έρχεται αυτός που μελετά το ποδόσφαιρο και εξετάζει το θέμα από ψυχολογικής πλευράς Την ποδοσφαιρική χρονιά ο ποδοσφαιριστής Α  αγωνίζεται με την φανέλα του Παννεμεατικού. Και την άλλη χρονιά με την ομάδα του Τενεάτη παίζει εναντίον του Παννεμεατικού Θα βάλει τα πόδια στη φωτιά;

Θα ήθελα να μου γνώριζαν από την ένωση από το 2009 μέχρι σήμερα που γράφονται αυτές οι αράδες ο πρόεδρος της ένωσης Μιχάλης Τσιχριτζής και ο Γενικός Γραμματέας Τάκης Βράκας ο γνωστός γλωσσολόγος βοηθός του καθηγητή Μπαμπινιώτη πόσα χρήματα έχουν εισπράξει από τους ορισμούς των ως παρατηρητές και άλλα έμμισθα αξιώματα.
Και αν έχουν τιμωρηθεί ως ανίκανοι να εκτελέσουν  τα καθήκοντα τους.
Επίσης πόσα χρόνια είναι πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής ο Δικηγόρος Παναγιώτου και πόσα έχει εισπράξει. Και ήθελα και πάλι να ρωτούσα κανένας δεν έχει παρατηρήσει από αυτούς που απαρτίζουν το Δ Σ της ένωσης ότι η πειθαρχική επιτροπή μεροληπτεί Και αν γράφω ανακρίβειες υπάρχει και ο εισαγγελέας που τον δρόμο τον γνωρίζει ο πρόεδρος αφού είναι δικηγόρος.