Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου κυρίαρχος των μεταγραφών


Ένας αντιδήμαρχος και ΒΟΥ αντιπρόεδρος της Ένωσης έκανε μια χαψιά τον νουνό του διαιτητή Ρούσσο 


Προσθήκη λεζάντας








Και τώρα τι θα γίνουμε  χωρίς βαρβάρους ;
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις
                                                     Καβάφης

Μεταγραφές


Ο Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει
την έναρξη της συνεργασίας με τον επιτελικό μέσο Diogo Neto.
Ο 21χρονος Πορτογάλος αγωνιζόταν στην gondomar (Γ Εθνική Πορτογαλίας)
ενώ έχει αγωνιστεί στην desportivo aves (Β εθνική) και στην covilha(Β εθνική).
Neto welcome to our team.


Συνέχεια στη μεταγραφική ενίσχυση για τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, που έκανε δικό του, τον Παύλο Χουσελά.
Ο 27χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αήττητο Σπάτων, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Ατρόμητου, που ανακοίνωσε την απόκτησή του.
Μια πολύ καλή κίνηση από πλευράς Ατρόμητου, καθώς ο Χουσελάς έχει σημαντικές εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΟ Ζευγολατιού, Κόρινθο ’06, Πέλοπα.  
Ο Κορίνθιος ποδοσφαιριστής αποτελεί το τρίτο απόκτημα της ομάδας του Χιλιομοδίου, μετά τον Πορτογάλο Νέτο και τον νεαρό Θεοδωρόπουλο.
«Ο Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την προσθήκη στην ομάδα του ΠΑΎΛΟΥ ΧΟΥΣΕΛΑ.Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες Γ’ Εθνικής (ΑΟ Ζευγολατιού- Ερμής Κιβερίου-Άνω Μέρα Μυκόνου – Αήττητος Σπάτων).Παύλο καλώς ήρθες στην ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Μεγάλη η διεθνής μεταγραφική επιτυχία του επίτιμου προέδρου και εδώ πλήρως δικαιολογώ αυτά που έγραψε ο Βασίλης Παπαφίλης ότι οι μεταγραφές είναι επιτεύγματα του.
Φαντασθείτε ο νεαρός  πατριώτης του Ρολάντο να έχει πάρει λίγο από το ταλέντο του τι μεταγραφή σπουδαία θα μπορέσει να πετύχει και να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα ο Ατρόμητος.
Αλλά και πάλι από την Πορτογαλία για να φτάσει στην χώρα μας πόσες χώρες πέρασε και πουθενά δεν στέριωσε. Αλλά και στην Αθήνα και στον Πειραιά πόσες ερασιτεχνικές ομάδες υπάρχουν και πουθενά δεν προξένησε το ενδιαφέρον Και έπρεπε να φτάσει στο Χιλιομόδι και να είναι τυχερός ο Ατρόμητος. που τον έγραψε στην δύναμη του. Περιμένουμε να δούμε την διεθνή αυτή μεταγραφή που έγινε στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.Και θα βγουν πολλά συμπεράσματα.

Και έχουμε και την δεύτερη μεταγραφή του Παύλου Χουσελά που είναι όπως διαβάζω στην ανακοίνωση  μόλις 27 ετών και έχει φορέσει την φανέλα των παρακάτω ομάδων

Α Ο Ζευγολατιού  --Ερμής Κιβερίου--Άνω Μέρα Μυκόνου --Αήττητος Σπάτων --Κόρινθος 06--Πέλοπας Κιάτου.

Που  σημαίνει ότι κάθε χρόνο άλλαζε ομάδα αν μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα υπολογίσουμε και το στρατιωτικό. 
Και δικαιολογημένα ο πρόεδρος --προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος  ο κ. Γ@Μ@Ω το φυσάει και δεν μπορεί να το κρυώσει. Αυτός να κυνηγά  το πακέτο από τον δήμο και να το παίρνει ο επαρχιακός Ατρόμητος και να κάνει ακόμα και διεθνείς μεταγραφές Και μετά να έχεις τον Νανόπουλο που πολεμά για τον κ. Γ@Μ@Ω να τα δίνει στον αντιδήμαρχο του. .