Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Μετά την μη αντικειμενική πειθαρχική επιτροπή έχουμε και την επιτροπή ορισμού διαιτητών που είναι και παράνομη και υποταγμένη




ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΑΛΛΙΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ : ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Στην αρχική σύνθεση της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Κορινθίας συμμετείχε ως Πρόεδρος  ο κ. Ανδρέας Ντούλης ο οποίος παραιτήθηκε στο τέλος Φεβρουαρίου και στην θέση του σαν Μέλος της επιτροπής ανέλαβε ο κ. Παναγιώτης Αργύρης.


Το αξιολογημένο από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. έμψυχο υλικό της Ένωσής μας σε Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας αποτελείται από 24 άτομα.

1η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Βοηθοί Διαιτητές:    Καρσιώτης Μιχάλης
Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης

2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διαιτητής:               Ρούσσος Αθανάσιος

Βοηθοί Διαιτητές:    Μπουρτζοβίτης Αθανάσιος
Τριαντάφυλλος Νικόλαος

Παρατηρητής:         Ντούλης Ανδρέας

3η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διαιτητές:                Κακριδής Παναγιώτης
Ρούτσης Ιωάννης

Βοηθοί Διαιτητές:    Σπηλιώτης Παναγιώτης
Σάνος Θεόδωρος
Κλεπετσάνης Αθανάσιος
Θεοδωρόπουλος Βασίλειος
Σαχίνη Χριστίνα

Παρατηρητές:          Αργύρης Παναγιώτης
Θεοδωρόπουλος Βλάσιος
Αστερής Βασίλειος
Παπανικολάου Γεώργιος
4η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διαιτητές:                Μπεκιάρης Δημήτριος
Σακελλαρίου Παναγιώτης

Βοηθοί Διαιτητές:    Βουγιούκας Γεώργιος
Οικονόμου Άγγελος
Οικονόμου Γεώργιος
Παπαδημητρίου Δημήτριος
Πιέτρης Γεώργιος
H Διαιτητής της Ένωσής μας Σαχίνη Χριστίνα στα πλαίσια της αναβάθμισής των Γυναικών Διαιτητών αγωνίστηκε με επιτυχία σε αγώνες των γυναικείων πρωταθλημάτων της Ε.Π.Ο.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Γιατί "διώξαμε " τον Ντούλη και στην θέση του βάλαμε τον παράνομο Δημήτρη Γκρούτση που ήταν νωπά τα τραύματά του από τον σκηνοθετημένο  τραυματισμό του.  Και όλα αυτά έγιναν γιατί η ομάδα της καρδιάς του Λουδοβίκου 14 δεν είχε τερματοφύλακα. Και εγώ σας γνωρίζω ότι θα επισκεφτώ τον υπουργό προστασίας του πολίτη για να μάθω το όχι νόμιμο έγγραφο ( αν έστειλε ) η αστυνομική Διεύθυνσης Κορινθίας για την διακοπή ,των πρωταθλημάτων για έναν  δήθεν τραυματισμό Ενώ μετά από μερικούς μήνες έστειλαν στο Νοσοκομείο  το πρόεδρο της ένωσης με εμφανή τραύματα και δεν διεκόπη ούτε ...προπόνηση. Από τότε έχω γράψει πολλές φορές και ζητώ το έγγραφο της διακοπής και βρήκα τοίχο Την σημερινή επιτροπή που ορίζει τους Διαιτητές την θεωρώ και παράνομη αλλά και ανίκανη. Που παίρνει εντολές από τον κ. Γ@Μ@Ω και αυτό μας προσβάλει όλους. 
Και αποτελεί κατάντια μια σχολή ενός νομού με 150.000 κατοίκους  να βγάζει η   δέκα ( 10 ) διαιτητές. Και σήμερα ο διαιτητής Ρούτσης να είναι στην τρίτη κατηγορία Και να είναι ο Αρκάς Διαμαντόπουλος και ο Αργίτης Μανούχος στην πρώτη Εθνική κατηγορία. Η Χριστίνα  Σαχίνη νομίζω ότι είναι ένα τεράστιο διαιτητικό ταλέντο που είναι μικρά  τα γήπεδα της Ελλάδας για να ξεδιπλώσει τις ικανότητες της. Και ο διαιτητής Μπεκιάρης είναι ντροπή να παραμένει στην τέταρτη κατηγορία. 
Αν θέλετε ανεξάρτητη διαιτησία κάνετε αρχιδιαιτητή τον Γιώργο Δασκαλόπουλο που θα σας κόψει να έχετε την παραμικρή επαφή με τους διαιτητές αλλά δεν θα υπάρχει η παραμικρή διαμαρτυρία. Και τότε πάλι θα θυμηθούμε τον Καβάφη " Τι θα κάνουμε χωρίς Βαρβάρους. "