Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Πρωθυπουργέ :Όρισε υπουργό αθλητισμού άνθρωπος του Αθλητισμού που θα δηλώσει ότι ποτέ δεν θα πολιτευθεί για να μη υπολογίζει το πολιτικό κόστος


"Θα συνταχθεί πρωτόκολλο για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα." απεφάνθησαν οι άσχετοι επαγγελματίες παράγοντες 
                Super League: Με αναδιάρθρωση δεν ξεκινά το πρωτάθλημα!


Διαβάζω 


Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως συσταθεί επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρo Δ.Σ. της Super League και θεσμικούς εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΛ, Ατρόμητος Αθ., ΟΦΗ, Ολυμπιακός, για την προετοιμασία αναλυτικού πρωτοκόλλου επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τη διατύπωση συγκεκριμένων μέτρων ουσιαστικής στήριξης του Ποδοσφαίρου από τις επιπτώσεις της πανδημίας, προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 

Ο πρόεδρος της Α Ε Λ το παίζει ανεξάρτητος αλλά βλέπει με την άκρη του ματιού το το λιμάνι. Ο Ατρόμητος Αθηνών δεν το κρύβει ότι συμπαθεί την Θεσσαλονίκη Ο Ο Φ Η έκανε μια κίνηση χειροκροτώντας τους πρωταθλητές απέδειξε ότι δεν ανήκει στις ελληνικές ομάδες. Και ερχόμαστε στον Ολυμπιακό που το δουλεύουν δίνοντας τον γλειφιτζούρια και κρατούν οι δυνατοί και τα μαχαίρια και τα καρπούζια. 
Οι εκλογές στις ενώσεις γίνονται κάτω από παραβάσεις που μπορεί να τις όχι ένας νομικός αλλά και ένας γιδοβοσκός. Και όλα αυτά τα παράνομα να γίνονται σε επίσημε συνελεύσεις και εγώ να γράφω ότι αυτά   είναι ανεπίτρεπτα καραγκιοζιλίκια  και τον παρουσιαστή της συνέλευσης εκλογική μαμή και κανένας να μη επαναστατεί Και ο λόγος είναι απλός. Να διοικούν οι ανίκανοι και να  παραγραφούν οι ποινικές σαχλαμάρες του Νικηφόρου. 
Από αυτές τις ενώσεις τις διοικητικά αστείες βγαίνει η Ε Π Ο που οι άνθρωποι της με άλλη ονομασία θα φέρουν τον κόσμο  στα γήπεδα. Μα ήθελα να τους έλεγα πριν από την πανδημία πόσα εισιτήρια έκοβαν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας  Γιατί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο διαρκής ασθένεια είναι αυτοί που  το διοικούν