Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Νικηφόρος :Αν δεν είναι άκυρη η συνέλευσης αν τολμάς πήγαινε με στον εισαγγελέα

Άκυρη η συνέλευσης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας της 
20--7-- 2020 

Δεν ελπίζω τίποτα  

Δεν  περιμένω τίποτα
Είμαι λεύτερος
Νίκος
Καζαντζάκης 



Άρθρο 28 του καταστατικού της Ένωσης ορίζει 

Παράγραφος 1-- Της Γενικής Συνέλευσης προεδρεύει πάντοτε ο πρόεδρος του Δ Σ 

Παράγραφος 2-- Η συνέλευση διορίζει τρεις ( 3 ) γραμματείς υπεύθυνους για την τήρηση και επικύρωση των πρακτικών 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Πουθενά δεν γράφει για την παρουσία του γενικού γραμματέα ( που εδώ το παίζει μάγειρας ) Ο Πρόεδρος ζητάει τρία μέλη από την συνέλευση. 
Θα φωνάξει τον ταμία  για τον οικονομικό απολογισμό και τον αρμόδιο που θα αναπτύξει του διοικητικό απολογισμό. Ένας από τους γραμματείς είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τα ονόματα των ομάδων και ο άλλος να γράψει τα παρόντα και ο τρίτος τα απόντα. Όλη αυτή την διαδικασία θα γραφτεί στα πρακτικά. Και μετά να αρχίσει η διαδικασία της ψηφοφορίας του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού. Και το αποτέλεσμα να γραφτεί στα πρακτικά. 
Από αυτά θα ήθελα να μου έλεγε ο Μιχάλης Τσιχριτζής αν έγιναν γιατί στο VIDEO δεν είδα να εφαρμόζεται το άρθρο 28. Ναι  έχει μετατρέψει την ένωση σε μαγαζάκι του και πρέπει να αισθάνεται  ότι την διοικεί όπως αυτός θέλει. Ντροπή σ αυτούς που τον ψηφίζουν 

Κύριε Υπουργέ του αθλητισμού 
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που διοικείς που τίποτα το νόμιμο δεν υπάρχει.
Γιατί η ένωσης είναι η μήτρα που γεννά την Ε Π Ο. Και εδώ στην Κορινθία την διοικεί ένας που λόγω σωματικής κατασκευής μισεί το άθλημα αφού ποτέ δεν το απόλαυσε. 

Μιχάλη Τσιχριτζή 

Αν δεν παραβιάζεις το καταστατικό σου δίνω την ευκαιρία να με οδηγήσεις στην δικαιοσύνη Αν δεν το κάνεις δεν έχει το δικαίωμα να παριστάνεις τον πρόεδρο της ένωσης που από το 2004 που έγινες πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ χωρίς να λογοδοτείς