Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Κώστας Μεταξάς ο πρόεδρος του Φλοίσβου δίνει μαθήματα αγάπης και όχι ιδιοτέλειας.

Ένας πρόεδρος του Φλοίσβου Λουτρακίου ο Κώστας Μεταξας δίνει μαθήματα στου χονδρόπετσους του Δήμου Λουτρακίου Πέραχώρας Αγίων Θεοδώρων που ασχολούνται με τον Αθλητισμό 



                                 Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

...γράφει ο πρόεδρος που και αυτός μεγάλωσε με τα κύματα του Αιγαίου

Καλημέρα, καλή Κυριακή από τις "αλάνες" του Φλοίσβου.
Καθαρίστηκαν από τα ξερά χόρτα, όπως και ο υπόλοιπος οικισμός, τοποθετήσαμε καινούργιες εστίες και περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να αναλάβουν δράση.
Με τα λίγα έσοδα μας και με την εθελοντική προσφορά μας, βασικά, προσπαθούμε να κάνουμε τις συνθήκες διαβίωσης εδώ όσο το δυνατόν καλύτερες για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Σχολιασμός Νικηφόρου

Βρίσκομαι στο γνωστό ΑΕΚτζήδικο στέκι του Νίκου Μήτρου και συναντώ εκεί έναν πολύ μεγάλο παίκτη που έμεινε μόνο στα γράμματα μεγάλος γιατί δεν βρέθηκε ένας να τον αξιοποιήσει μέσα στο γήπεδο. Και μου είπε κάτι το τραγικό. Τα παιδάκια τώρα το καλοκαίρι που βρίσκουν τα γήπεδα του Δήμου κλειδωμένα πηγαίνουν στο Θώδειο από το πίσω μέρος για να ανέβουν και να πάνε να παίξουν μπάσκετ. Και επειδή η ώρα ήταν περασμένη και έχουμε αυτές τις ώρες πάρει τα ποτά μας ξανά τον ρωτώ αν αυτά που μου λέει υπηρετούν την αλήθεια.
Και ανοίγω το κομπιούτερ μου και διαβάζω αυτά τα απλά και υπέροχα λόγια του Κώστα Μεταξα που είναι πρόεδρος χωρίς να έχει Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και διευθυντή του αθλητισμού στο σύλλογο του Και οικονομικά άστα να πάνε. Και στο νου μου έρχονται τα λόγια της μητέρας Τερέζας " ...στη ζωή δεν υπάρχουν μεγάλα πράγματα. Μικρά αλλά με πολύ μεγάλη αγάπη." Καιρός να πάρετε μαθήματα από απλούς Δημότες που μέσα τους έχουν μόνο αγάπη και όχι σκοπιμότητα. Είμαι υπερήφανος Κώστα Μεταξα που σε γνώρισα και που μεγαλώσαμε και οι δυο με τα κύματα του Αιγαίου Πελάγους