Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Όταν καθηγητές του Πανεπιστημίου μιλάνε την Γαλλική τι να σου κάνει ο αντιδήμαρχος Καρασάββας


Πως αισθάνεστε με τον δικό σας ποπό κα. Ξενογιαννακοπούλου --κα. Τσάκρη  κ. Ραγκούση  κ. Μωραϊτη που έχετε δεσμούς με το κόμμα που σας έδωσε αξιώματα και που τώρα στηλιτεύει ο καινούργιος σας σύντροφος Μάρκου  . 
ΜΑΡΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ
Ο Κωνσταντίνος Μάρκου Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πάτρας. και στον ελεύθερο του διδάσκει ανώτατα Γαλλικά 
Διαβάζω 


Οι εικόνες ντροπής που κατάγραψε ο φακός νωρίτερα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής όπου συζητείται το πόρισμα της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης με το οποίο ζητείται η άσκηση δίωξης σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, είχαν το δικό τους, αρνητικό, πρωταγωνιστή που δεν ήταν άλλος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνο Μάρκου.
Ο Αχαιός βουλευτής επιτέθηκε με απρεπείς και ακραίες εκφράσεις εναντίον συναδέλφων του στη Βουλή, προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα ο προεδρεύων της Συνεδρίασης να αναγκαστεί να τον αποβάλει από την αίθουσα του Κοινοβουλίου.
Είπε ο σύντροφός σας 
"Σας το κάναμε τον κ@@@ να" και "τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κωλ@@@ σας ανοιχτή, να" ήταν οι πιο χαρακτηριστικές από τις χυδαίες εκφράσεις που ακούστηκαν από το στόμα του κ. Μάρκου. Σίγουρα οι παραπάνω, εκφράσεις που ελέχθησαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιπροσωπεύουν το Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπως δεν αντιπροσωπεύουν και ένα ακαδημαϊκό όπως είναι ο ο ίδιος.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Δεν     ελπίζω  δεν περιμένω ΤΙΠΟΤΑ γιατί να μη είμαι λεύτερος να γράφω αλήθειες
Γράφω τα ονόματα  βουλευτών αυτών που μου ήρθαν και επειδή διαπίστωσα ότι δεν αντέχω να συνεχίσω σταμάτησα. Αλήθεια υπάρχει μεγαλύτερη καταδίκη να αναγκάζεστε να λέτε καλημέρα σε κάποιον που σας χάλασε τον ποπό σας;  Είμαι ευτυχής που γνώρισα από κοντά τον Ανδρέα και δυστυχής το Γιωργάκη το μεγαλύτερο λάθος του πατρός του. Που δεν το είπα εγώ αυτό αλλά ο Γέρος της Δημοκρατίας όταν τον ρώτησαν να πει για την γνώμη του για τον Σοφοκλή Βενιζέλου παιδί του Εθνάρχη  Ελευθέριο Βενιζέλο. 
Εγώ παραμένω στο Π Α Σ Ο Κ --ΚΥΝ. ΑΛ  Και μάλιστα θαύμασα την Βουλευτίνα μας από την Λάρισα  την Ευαγγελία Λιακούλη που σημαίνει ότι έχουμε νέα ικανά στελέχη, 
Πάντως από ποπό καλά πηγαίνω αλλά δεν μετρώ γιατί είμαι μεγάλης ηλικίας.