Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Στις 20 του Ιούλη η ένωσης δια στόματος γραμματέα ( μαμής ) γελοιοποιήθηκε η νομιμότητα.Οι ορισμοί των διαιτητών αποδεικνύει ότι η Κόρινθος δεν έχει διαιτητές. Και συνεχίζει να διοικεί ο Λουδοβίκος 14. Αίσχος !!!


Πέθανε μαζί με το ποδόσφαιρο  στην Κορινθία και η διαιτησία. 


Η εξουσία φανερώνει
τον άνδρα















Πρόεδρε των διαιτητών εσύ που δίνεις ακόμα και την δύναμη της άλλης προεδρίας ( αυτή των
αστυνομικών )  προκειμένου να μη πειραχτεί η τρίχα του Διαιτητή από την μια Και από την άλλη δέχεσαι αντιπρόεδρο της ένωσης τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπίτσιο  που αμφισβήτησε τον ανδρισμό των συναδέλφων σου και επομένως και το δικό σου .
Που δέχεσαι αρχιδιαιτητή τον Δημήτρη Γκρούτση τον παράνομο στο χώρο της διαιτησίας και που νομίζω γνωρίζεις για τον δήθεν  τραυματισμό του και το έγγραφο με το οποίο  όλως παράνομα ζητούσε  η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας την διακοπή των πρωταθλημάτων και το οποίο ζητώ και κανένα δεν το βρίσκει.
Τώρα βλέπεις που επί προεδρία σου δεν έχουμε διαιτητή του πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής.
Και από την ημέρα που ο πρόεδρος --προπονητής ( συνάδελφος και παλαιός συνεργάτης του προέδρου των προπονητών που θέλει να φέρει και τον τίτλο της αλλαγής τρομάρα του ) κ. Γ@Μ@Ω βάφτισε τον διαιτητή Αθανάσιο  Ρούσσο με αυτό το απαίσιο χαρακτηρισμό υποβιβάστηκε από διαιτητής της δεύτερης κατηγορίας σ αυτόν της τρίτης
Και γι αυτό τον απαίσιο χαρακτηρισμό που δεν τολμώ να τον γράψω η πειθαρχική  επιτροπή της ένωσης δεν τον κάλεσε ούτε σε απολογία. Και η εκλογική μαμή ο γενικός γραμματέας της ένωσης τον ενέκρινε από μικροφώνου καταπατώντας κάθε διαδικασία και ακόμα το άρθρο 28 του καταστατικού. Και έχουμε την ίδια περίοδο να τιμωρείται ο προπονητής Νίκος Πίλιουρας.
Και να επιμένει να παριστάνει τον πρόεδρο  της πειθαρχικής ο Δικηγόρος Γιώργος Παναγιώτου ενώ η απονομή της δικαιοσύνης της γίνεται κατόπιν εντολών και όχι βάσει του κανονισμού.
Γνωρίζω ότι κανένας δεν απαντά αλλά θα συνεχίσω γιατί κάποτε θα βρεθεί μια κυβέρνηση που θα θελήσει να φτιάξει τον αθλητισμό μέρος του οποίου είναι και το ποδόσφαιρο

Κύριε Πρόεδρε των Διαιτητών Κορινθίας.

Είμαι βέβαιος ότι υπηρετείται το σύστημα και αδιαφορείτε  για τα μέλη του συλλόγου που ναι μεν φέρετε τον τίτλο αλλά δεν νοιάζεστε για τα μέλη σας. Διετέλεσα πέντε χρόνια διαιτητής της ένωσης Αθηνών και εγκατέλειψα γιατί δεν ταίριαζε το πιστεύω μου.
Έχω δει πολλές ευρωπαϊκές σφυρίχτρες
Επομένως μπορώ να κρίνω έναν διαιτητή. Έχω παρακολουθήσει τον διαιτητή Διαμαντόπουλο από την Αρκαδία που έχει εισπράξει από το πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής 39.000 ευρώ ή σε δραχμές 13.260.000 Και τον Μανούχο από την Αργολίδα που έχει εισπράξει και αυτός για το πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής το ποσό των 34.000 ευρώ ή σε δραχμές 11.560.000
Και έχω παρακολουθήσει και τον Κορίνθιο  Γιάννη Ρούτση που έχω γράψει για τις πρώτες διαιτησίες που τον είδα τα χειρότερα. Με την πάροδο του χρόνου απέδειξε ότι τόσο ο Διαμαντόπουλος όσο και ο Μανούχος δεν μπορεί καν να συγκριθούν με τον δικό μας.
Και όμως μη έχοντας φωνή  η ένωσης ο Ρούτσης διαιτητεύει αγώνες τρίτης εθνικής.
Θα υπάρχει καμία απάντηση από κανέναν;
Και μετά να παραπονιέστε γιατί δεν έρχονται στις σχολές διαιτησίας μαθητές Αφού ψηφίζετε έναν πρόεδρο που σας παραμυθιάζει καλά να πάθετε. Άλλοι να γεμίζουν τις τσέπες των και εσείς να είσαστε σε μόνιμη νηστεία.