Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Οι νόμοι έχουν γίνει για τους ανήμπορους.

 Για όλα τα πράγματα υπάρχει μια δικαιολογία αρκεί αυτή να μη σε εκθέτει                       

                        .

Μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων ανακοίνωσε ο κυβερνητικός ...

Υπουργός Ενημέρωσης 
«Είναι μια εικόνα η οποία δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Όλες τις περιπτώσεις στο παρελθόν που έχουμε δει συγχρωτισμό, έχουμε καταδικάσει τέτοιου είδους φαινόμενα και γι αυτό το λόγο έχουμε πάρει μέτρα περιορισμού τέτοιου είδους εκδηλώσεων με τελευταία την απόφασή μας για την απαγόρευση των πανηγυριών.
Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε να δίνουμε και αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μας προβληματίσει για το μέλλον Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που έγινε αυτό», ήταν τα λόγια του Πέτσα.
Σχολιασμός Νικηφόρου. 

Εδώ στο Λουτράκι είναι ένα φαγάδικο και για λόγου τυπικούς τιμωρήθηκε τόσο αυστηρά που αν δεν είχε δουλειά να καλύψει το πρόστιμο και το λουκέτο είμαι βέβαιος ότι θα κατέβαζε τα ρολά. Και το τραγικό εδώ είναι ότι πήρα θέση υπέρ της πολιτείας που νομίζω ότι παραβίασα τις αρχές μου που είναι να υπηρετώ την αλήθεια. Γιατί έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά που εκεί χορεύουν και συγκρινόμενες οι παραβάσεις του φαγάδικου ήταν πταισματικές  και οι άλλες κακουργηματικές. 
Τώρα ερχόμαστε στα επινίκια του Ολυμπιακού που αν ήθελε η πολιτεία τίποτα δεν θα γινόταν. Γιατί δεν θα άφηνε καμία συγκέντρωση να γίνει έξω από το γήπεδο. Που έφτασαν σε σημείο θρασύτητας να πετάνε και φωτοβολίδες. οι παράνομοι έξω από το γήπεδο μαζεμένοι  Το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες για την γιορτή κινήθηκε χωρίς να το γνωρίζει η αστυνομία;  Αν ναι πρέπει να τους αντικαταστήσετε όλους τους αξιωματικούς που υπηρετούν στο Πειραιά ως ανίκανους. Αν έγινε η μετακίνησης με τις ευλογίες της Αστυνομίας τότε την εικόνα αυτή εσείς η πολιτεία δημιουργήσατε γι αυτό δεν πρέπει να προβληματίζεστε. 
Και έτσι δικαιωματικά έκανε αυτές τις δηλώσεις ο ιδιοκτήτης του φαγάδικου. που του ζητώ συγνώμη για την αυστηρή κριτική μου.