Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ο Πρόεδρος των Κορινθίων προπονητών την αλλαγή την άρχισε με την επίσκεψη του στο δήμο Κορινθίων

Νανόπουλος  Δήμαρχος Κορινθίων --Καλλίρης  Υποψήφιος Δήμαρχος Συμπολεμιστής του Δημάρχου--Πρόεδρος των προπονητών υποψήφιος του Καλλίρη --Αντιδήμαρχος Καρασάβας που γνωρίζει  Γαλλικά αν και ως πολιτικός χαρακτηρίζεται Κομανέτσι --
Αυτή είναι η εικόνα της τοπικής αυτοδιοίκησης που κουμπώνει με την αθλητική 















Πρόεδρε των προπονητών με την επίσκεψη σου αυτή δεν πέτυχες τίποτα παρά μόνο την γελοιοποίηση των συναδέλφων σου.



Η σημερινή συνάντηση με το δήμαρχο κορινθίων κύριο Νανόπουλο Βασίλη και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμου κύριο Καρασάββα Γιάννη έγινε μέσα σε πάρα πολύ φιλικό κλιμα και συζητήθηκαν τα εξής θέματα
 Ανακοίνωσης προπονητών
.Πρώτο Θέμα :η διοργάνωση σεμιναρίων και σχολώνUEFA με τη συνεργασία του Συνδέσμου της ΕΠΣ και την αρωγή του Δήμου παραχωροντας κάποιες αίθουσες !
 Νικηφόρος 
Αυτό είναι αίτημα που θα χρειαστείτε αίθουσες και έπρεπε να κάνετε στην παρθενική σας επίσκεψη στο Δήμο Κορινθίων 
θέμα δεύτερο: η επιχορήγηση του συνδέσμου προπονητών για να γίνουν κάποιες εργασίες στα γραφεία του συνδέσμου !
 Νικηφόρος 
Αυτό πρόεδρε της αλλαγής είναι μια μορφή επαιτείας που δεν το αξίζουν οι υπερήφανοι συνάδελφοι σου Είσαστε πενήντα οκτώ προπονητές ( τόσοι ψηφίσατε ) που μέσα εκεί  είμαι βέβαιος ότι μπορεί να είναι ακόμα και ειδικευμένοι για τις εργασίες. Αλλά αν βάζατε 100 ευρώ ο καθένας δεν θα βρισκόσαστε στην δύσκολη θέση να ζητούσατε την βοήθεια της δημοτικής αρχής που δεν νομίζω έχει αυτού του είδους το κεφάλαιο. που θα μπορούσε να ικανοποιήσει  το αίτημα σας.  

θέμα τρίτο: η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου κορινθίων εφόσον αυτές αποτελούν και χώρο εργασίας των προπονητών ! Δέσμευση τόσο του δημάρχου όσο και του αντιδημάρχου είναι ότι η πόρτα του δημαρχείου θα είναι πάντα ανοιχτή για το σύνδεσμο προπονητών για να δοθούν λύσεις που αφορούν τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας !!! Η εκτελεστική επιτροπή του συνδέσμου θέλει να ευχαριστήσει τόσο το δήμαρχο Κύριο Νανόπουλο όσο και τον αντιδήμαρχο κύριο Καρασάββα για την εποικοδομητική αυτη συνάντηση και για την παραχώρηση της αίθουσας Θωμάς Θωμαΐδης για να γίνει Γενική Συνέλευση του Ιουνίου !!!


Νικηφόρος 
Ευχαριστείτε το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο επί θεμάτων αθλητισμού γιατί θα σας έχει ανοικτές τις πόρτες των. Επίσης τους ευχαριστείτε που του χρόνου τον Ιούνιο του 2021 θα σας δώσει την αίθουσα Θωμάς Θωμαϊδης για να κάνετε την γενική σας συνέλευση.  Σας παρακαλώ κ. πρόεδρε αν συνεχίσετε έτσι θα δημοσιεύω τις ανακοινώσεις σας μόνο χωρίς σχόλια  αφού οι ανακοινώσεις σας μόνες θα προκαλούν την θυμηδία . 
Πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι οι προπονητές αφού έχουν εξασφαλίσει αίθουσα για να κάνουν την συνέλευση των τον Ιούνιο του 2021 . Και το γελοίο έχει μέτρο αλλά δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει.