Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Κύριοι του Δ Σ της ομάδας Κόρινθος 06 αλήθεια τι θα προσφέρει στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο η ένωσης με τον Π Α Σ ;

                                 
Παναγιώτη Πιτσάκη " Τον χώρο του ποδοσφαίρου δεν τον γνωρίζετε και νομίζω ότι διαλέξατε λαθεμένο τρόπο για να τον μάθετε"




                                Αποτέλεσμα εικόνας για Πιτσάκης

Σ αυτό τον κόσμο που ολοένα στενεύει ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους 
Πρέπει να αναζητήσουμε τον άνθρωπο όπου και να βρίσκεται
( Από ομιλία του στη Στοκχόλμη το 1963 για την βράβευση του με το Νόμπελ) 
                                        Γεώργιος  Σεφέρης


Είναι η δεύτερη φορά που γράφω για σας κ. Πιτσάκη γιατί θέλω να σας βοηθήσω επειδή είσαστε παρθένος σ ένα χώρο που μπορεί εύκολα να μπερδευτείτε και τίποτα τότε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μπορεί να σας σώσει. 
Γιατί δεν θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα λόγια του Νομπελίστα ποιητή μας γιατί  δεν θα μπορέσετε να βρείτε ένα αρμόδιο από τον Π Α Σ που ιδρύθηκε  το 1999 και όχι το 1963
Εγώ που είμαι στο χώρο αυτό χρόνια αμέτρητα "έφαγα " οκτώ μήνες φυλακή αφού οι μάρτυρες που είχα να με υπερασπιστούν έγιναν κατηγορίας 
Θέλετε να γίνει μια συγχώνευση μεταξύ των ομάδων  και παρουσιάζεται ένας  προπονητής και εκπροσωπεί μια ομάδα 



Pas korinthos.gif
Επίσημη ονομασίαΠαγκορινθιακός Αθλητικός Σύλλογος Κόρινθος
Σύντομο όνομαΚόρινθος
ΠαρατσούκλιΜπάρτσα
Ίδρυση1963
ΈδραΚόρινθοςΕλλάδα
ΣτάδιοΓήπεδο Συνοικισμού Κορίνθου
ΠροπονητήςΓιάννης Βασιλόπουλος
ΠρωτάθλημαΑ1 Κατηγορία Κορινθίας
Ιστότοποςkorinthosfc.gr

Αυτή είναι η ταυτότητα του Π Α Σ Κόρινθος που αντί να έχει το όνομα του 
Προέδρου της ομάδας έχει του προπονητή.
Και το σπουδαίο εδώ είναι ότι σε καινούργια εμφάνιση μπροστά στο φακό του Γιάννη Στεφανή ( που έχει δηλώσει ότι δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο) δήλωσε για να γίνει η ένωσης πρέπει να συνέλθει η γενική συνέλευση.
Και το δικό μου ερώτημα Αυτός για λογαριασμό του Π Α Σ που μιλάει ποιος τον έχει εξουσιοδοτήσει; Εδώ ποιος ποιον δουλεύει δεν μπορούμε θετικά συμπεράσματα  να βγάλουμε.Και πάλι ο Στεφανής δεν του έκανε την ερώτηση εσείς κύριε ποιος είσαστε; Δεν μπορώ να καταλάβω  γιατί αυτή η προστασία. 
Προσωπικά πιστεύω . ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για να γίνει ένωσης. Και όλα αυτά γίνονται κ. Πρόεδρε του Επιμελητηρίου για να κατεβάσει ταχύτητα  το τραίνο και γίνει το θαύμα Να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο προπονητής. Σε δημοσίευμα μου χθεσινό γράφω με κάθε λεπτομέρεια γιατί δεν πρέπει να γίνει η ένωσης των δυο ομάδων Παρακαλώ να το διαβάσετε.
Σας γνωρίζω τούτο Αν προσπαθήσετε να κάνετε  την ένωση παρά τα γραφόμενα μου θα έχετε την τύχη αυτού που πάει να χωρίσει δυο που μαλώνουν