Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Κάτι δεν πάει καλά στη διαιτησία και η UEFA το μαρτυρά - Στέλνει δύο ξένους αρχιδιαιτητές δίπλα στον Περέιρα


Κάτι δεν πάει καλά στη διαιτησία και η UEFA το μαρτυρά - Στέλνει δύο ξένους αρχιδιαιτητές δίπλα στον Περέιρα
Απ' τη μία τα παράπονα του Ολυμπιακού, από την άλλη οι φωνές άλλων ομάδων
και τελευταία οι επισκέψεις παραγόντων στην ΚΕΔ, δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τη διαιτησία. Και η επιβεβαίωση ήρθε αμέσως μετά τη σημερινή συνεδρίαση της  Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA (ΧέρμπερτΧούμπελ, Ιβάν Βέλα) και του εκπροσώπου της UEFA κ. Άντζελο Ρηγόπουλου.
Η επιτροπή έλαβε κάποιες αποφάσεις αλλά φαίνεται πως η σημαντικότερη είναι αυτή στο φινάλε της σχετικής ενημέρωσης που μοίρασε η Ομοσπονδία. 
«Στο υπόμνημα της Επιτροπής περιλαμβάνεται και πρόταση για άμεση προσθήκη στην ΚΕΔ δύο ακόμα μελών από το εξωτερικό, ως συνεργάτες του κ. Περέιρα», αναφέρει η ΕΠΟ. Η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί μέρος των προτάσεων που κατατέθηκαν από την Επιτροπή Παρακολούθησης.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, με τη συμπλήρωση 6 μηνών παρουσίας της Monitoring Committee στην Ελλάδα, παρέδωσε εκ μέρους της στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο και την Ε.Ε. υπόμνημα που περιλαμβάνει τα συμπεράσματα της Επιτροπής Παρακολούθησης για τη λειτουργία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, καθώς και σειρά προτάσεων με στόχο «την βελτίωση των διαδικασιών στα πρότυπα της FIFA και της UEFA».