Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ο Νικηφόρος απαντάει στα δειλά ανθρωπάκια που τρέμουν να γράψουν το όνομα τους


Η κυβίστηση (κοινώς αποκαλούμενη και κωλοτούμπα) είναι άσκηση γυμναστικής αλλά και είδος ακροβατικού.
Μεταφορική έννοια υπαναχώρηση από τις αρχικές απόψεις ή θέσεις, πλήρης μεταστροφή σε σχέση με όσα πριν υποστήριζε κάποιος





Δέχτηκα το παρακάτω τηλεφώνημα



Αποτέλεσμα εικόνας για ΤηλέφωνοΒρε μαλάκα κολωτούμπα  την μια τα βάζεις με τους Μαργεταίους και μόλις σου δείξουν το  δεκάρικο ( μια και δεν  αξίζεις για παραπάνω )  γλείφεις εκεί που δεν έχει λιώσει  το σάλιο σου. Εκεί που έβριζες τον Γεράσιμο Μαργέτη μέσα σε χρόνο ρεκόρ τον έκανες μεγάλο προπονητή. Ουστ να χαθείς ψιλικατζή 


Ο Νικηφόρος απαντάει 

Αν και σε θεωρώ άνανδρο γιατί κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία θα σου δώσω  μια απάντηση την οποία επειδή δεν έχεις α@ρχ@@ αφού  μόνο φουρό  φοράς θα σου δώσω μια απάντηση που θα την θυμάσαι για πάντα.
Πιστεύω στον Χριστό που ευλόγησε δυο τεράστιες έννοιες την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη με τις οποίες έχεις πάρει οριστικό διαζύγιο γιατί για να τις υπηρετήσεις πρέπει να είσαι άνθρωπος και όχι ένα δειλό ανθρωπάκι.
Όταν ασκείς κριτική  μεν αλλά καυστική για κάποιον που δεν είναι σωστός κάνεις το καθήκον σου αφού σωστά ενημερώνεις τον κόσμο που σε εμπιστεύεται και σε διαβάζει.
Όταν  όμως αυτός έχει κάνει κάτι σωστό και το κρύβεις χρησιμοποιείς την πένα σου ως όπλο για να τον αδικήσεις είσαι παλιάνθρωπος χαρακτηρισμό που εγώ δεν θέλω να αποκτήσω .Μάλλον σου ταιριάζει.
Ο Γεράσιμος Μαργέτης είναι ο δημιουργός της ομάδας Κόρινθος 06 ; Έγραψα κάτι που δεν είναι σωστό; Εδώ θέλω να έχω μια απάντηση που να υπηρετεί την αλήθεια και θα δεχτώ όλα τα επίθετα σου.Αν όμως δεν μπορέσεις να μ απαντήσεις δεν αξίζεις ούτε για να σε φτύσω  
Από το 2001 δημοσιογραφώ  ( γράφω σε εφημερίδες έχω κάνει πολύ ραδιόφωνο και ακόμα παρουσιάζω μια εκπομπή στη τηλεόραση.) και δέχομαι όλοι αυτοί να δηλώσουν  αν μου έχουν δώσει ένα μονόλεπτο Και ξέρεις γιατί δεν δέχτηκα να το πάρω γιατί ανήκει σε σένα μια και είσαι ένα ανθρωπάκι δειλό που κάνει κωλοτούμπα στο μονόλεπτο που το άφησα για την αφεντιά σου.
Και το έκανα αυτό για να έχω το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω λιγούρη του ...μονόλεπτου.