Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου με διαιτητικά ψάρια

 
Η Κορινθιακή διαιτησία δεν έχει μόνο τοπικά χάσει την
εμπιστοσύνη των παραγόντων αλλά εκεί που υπάρχει χτυπητή απαξίωση είναι η διαιτησία και εκτός τοπικού επιπέδου που χρησιμοποιούνται στους αγώνες που σφυρίζουν αγώνες που έχουν χαρακτηριστεί εθνικά πρωταθλήματα με το σταγονόμετρο. Και γι αυτό πρέπει να είναι υπερήφανοι η Ένωση και η ηγεσία της Κορινθιακής διαιτησίας σε τοπικό επίπεδο.

Το χθεσινό μου παραγάδι που αναφερόταν στις παραλείψεις του διαιτητή  Κωνσταντόπουλου δεν είχε κανένας την ευαισθησία να μας απαντήσει επάνω σ αυτά που γράψαμε αν υπηρετούν την αλήθεια ή αν είναι ψέματα σ αυτά που γράψαμε.


Μεγάλος θόρυβος γίνεται για τον διαιτητή του  αγώνα γι το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Πανευρωστηνιακού και της ομάδας του Ολυμπιακού Λουτρακίου που είναι ένας αγώνας με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τα ονόματα των διαιτητών του Σαββατοκύριακου  δίνονται στην δημοσιότητα το βράδυ για να μη μπορούμε να τα σχολιάζουμε. Αυτά είναι κόλπα που ούτε στην Μπανανία δεν γίνονται όλα αυτά.Αλλά δεν έχουμε απαιτήσεις από τον κ. Δημητράκη που παράνομα βρίσκεται στο χώρο της διαιτησίας.