Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Γεράσιμε Μαργέτη είσαι ένας κοινός κικ δειλός συκοφάντης.


Γεράσιμε Μαργέτη η σιωπή σου φανερώνει ενοχή 


Στις 26 Ιανουαρίου του 2018 έγραφα 




Makis Margetis γράφει


Κύριε Γιώργο μπορεί κάποιοι να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο με πολύ διαφορετικό τρόπο από ότι ασχοληθήκατε εσείς . 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Εδώ συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου.Από την ημέρα που ήρθα στην Κορινθία 2001 ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και προσπαθώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από τότε στο άθλημα που αγαπώ και από το πόστο των μέσων ενημέρωσης.Έβγαλα δυο εφημερίδες  δικές μου.Έγραψα στις δυο τοπικές εφημερίδες  καθημερινές  Στη μια συνεχίζω . 
Έκανα  τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές Από όλα αυτά δεν έχω  εισπράξει ένα ( Ι ) μονόλεπτο Και δέχομαι όποιος έχει αντίθετη άποψη να βγει και να με διαψεύσει. Εσύ κ. Μάκη αυτό το χρονικό διάστημα πόσα έχεις εισπράξει από το ποδόσφαιρο; Ο Νικηφόρος είναι ένας συνταξιούχος του Ι Κ Α ενώ εσείς έχετε οικονομική επιφάνεια και σε σύγκριση με την αφεντιά μου ως προς τα οικονομικά στοιχεία άστα να πάνε. Και όμως ο ασήμαντος από πλευράς οικονομικών Νικηφόρος δεν πήρε τίποτα από το ποδόσφαιρο.Ενώ εσείς... 
Και εγώ χαρακτηρίζουμε ανιδιοτελής Ενώ εσείς πως;


Makis Margetis γράφει

Η εμμονή για τη λέξη ΕΞΟΥΣΙΑ και ότι τα αδέλφια μου συντάχθηκαν με κάποιον που κάποτε υποστηρίζατε και τώρα πολεμάτε είναι κάτι που όπως σας είπα με τα δικά μου επιχειρήματα δεν με ενδιαφέρει . 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Ο Μαξ Βέμπερ, ο μεγάλος Γερμανός κοινωνιολόγος, θεώρησε την εξουσία, την δύναμη ή ισχύ, ως «...την εκμετάλλευση της ευκαιρίας από ένα ή περισσότερα άτομα για την επιβολή της δικιάς τους βούλησης σε κοινά θέματα, άσχετα με την αντίσταση που προβάλλουν άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο...». Και αυτή την είχατε επί εποχής του αείμνηστου Νίκα όπως το μαρτυρεί ο αρχιδιαιτητής σας που είναι  ο μοναδικός που αμφισβήτησε την εντιμότητα του Ναι τον υποστήριξα τον  εικονικό  όταν ήταν εκτός εξουσίας και όταν έγινε δυνατός μέσα σε δεκαπέντε μέρες κατάλαβα   το λάθος μου και ζήτησα δημόσια συγνώμη Ενώ εσείς τον σφιχταγκαλιάσατε από το 2013 όταν είσαστε υποψήφιοι με το αντίπαλο ψηφοδέλτιο. 

 Makis Margetis  γράφει

Τώρα η αναδρομή στο παρελθόν του καθενός θα ήταν καλύτερα και για εσάς να μην αναφερόμαστε συνέχεια ...!!! 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Με αυτό που αφήνεις το υπονοούμενο για το παρελθόν μου τώρα είσαι υποχρεωμένος να γράψεις επακριβώς  τις σκιές του παρελθόντος μου.
Γιατί αν δεν το κάνεις  κινδυνεύεις  να χαρακτηριστείς συκοφάντης.Και αυτό είναι ποινικό αδίκημα


Makis Margetis γράφει

Προσπαθήστε να γίνεται πιο αντικειμενικός σε όσα γράφεται και εφόσον είστε και πιο έμπειρος από εμένα 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Μερικές φορές και ο πλέον έμπειρος σε κάποια εργασία χρειάζεται να του υποδεικνύουν τα λάθη του. Επομένως θα μου είναι χρήσιμο να μου  παρουσιάσεις που δεν είμαι αντικειμενικός.Γιατί και στην παράγραφο αυτή με δυσφημείς Και όταν σ ένα δημοσιογράφο έστω και ερασιτέχνη τον χαρακτηρίζεις μη αντικειμενικό χωρίς να μπορείς να το αποδείξεις πάλι έχεις διαπράξει το ποινικό αδίκημα τις συκοφαντίας. Γιατί ο μη αντικειμενικός δημοσιογράφος   είναι καταδικασμένος να αλλάξει επάγγελμα αν κατηγορηθεί με στοιχεία όπως εσείς ισχυρίζεστε ότι έχετε. 


Makis Margetis γράφει

ΣΥΓΧΩΡΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ !!! 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Συγχωρώ σημαίνει παύω να έχω αρνητικά συναισθήματα απέναντι σε κάποιο που έκανε ένα σφάλμα.

Θα ήθελα να μάθω το σφάλμα ή τα σφάλματά μου που σε υποχρέωσαν να  με συγχωρέσεις αλλά όμως να μη ξεχάσεις και να αισθάνεσαι τύψεις που εσύ ο αντικειμενικός υποχρεώθηκες να μη μιλήσεις 
Και να μ αφήσεις να κάνω κακό στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο Εδώ είναι η κορωνίς της δυσφημίσεως αν δεν μπορέσεις να το αποδείξεις Και το δικό μου βατερλό    και τον εξ αφανισμό μου από τον νομό Κορινθίας.Και αυτό αν δεν το αποδείξετε είναι ποινικό αδίκημα αφού και εδώ  με συκοφαντείτε.



Makis Margetis γράφει

Υ.Γ. Ο κόσμος , φίλαθλος και μη έχει πλέον άποψη για όλους μας .....!!!!



Σχολιάζει ο Νικηφόρος


Εδώ δεν μπορώ να κάνω σχόλιο παρά μόνο ο κόσμος την μαρτυρία του οποίου επικαλούμαι

Γεράσιμε Μαργέτη

Κατά την γνώμη μου  με συκοφαντείτε Σε σας πέφτει το βάρος να αποδείξετε ότι υπηρετείτε την αλήθεια Και έχετε ιερή υποχρέωση να απαλλάξετε από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο από  έναν άνθρωπο που έχει την θρασύτητα να κάνει τον κριτή ενώ έχει σε βάρος τόσα 

Θα περιμένω την απάντηση σας μέχρι την 5  Φεβρουαρίου του 2018 


Νικηφόρος 

Αν και πέρασαν δέκα μέρες από τότε που δημοσίευσα τα παραπάνω και δεν είχα καμία απάντηση από μέρος σας κ. Μαργέτη. Επομένως μου δίνετε το δικαίωμα να σας χαρακτηρίσω όπως έχω χαρακτηρίσει και τον αδελφό σας Νίκο ότι είσαστε και εσείς ένας κοινός  δειλός συκοφάντης
Έτσι λοιπόν πολεμάτε αυτούς που σας ασκούν κριτική; Βάζετε την λάσπη στον ανεμιστήρα αδιαφορώντας αυτούς που θα λασπώσετε Αυτό ο Νικηφόρος δεν θα σας το επιτρέψει .Σας γνωρίζω ότι λάθος άνθρωπο βρήκατε να πατήσετε να ψηλώσετε. Είμαι υποχρεωμένος να σας γνωρίσω ότι η σιωπή σας φανερώνει ενοχή.Και να είσαστε βέβαιος ότι θα αναγκαστείτε να μιλήσετε γιατί όλοι είμαστε ίσοι σύμφωνα με το άρθρο 4 του συντάγματος.