Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτος στο βαθμολογικό πίνακα ο Παννεμεατικός στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ισθμιακός --Παννεμεατικός 0-1



                                   
Αποτέλεσμα εικόνας για Παννεμεατικός


Πήγα στο πιο γραφικό γήπεδο του νομού μας που έχει το όνομα του φίλου μου Γιάννη Στέφα να παρακολουθήσω τον αγώνα του Ισθμιακού  με τον Παννεμεατικό 

Που ήταν για μεν τον Παννεμεατικό ένας αγώνας μάλλον για την ιστορία του για να τερματίσει σε καλύτερη σειρά και για τον Ισθμιακό θέμα παραμονής στο τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας 
Το ποδοσφαιρικό θέαμα ήταν αρκετά καλό με ένα Ισθμιακό το πρώτο εικοσάλεπτο να κάνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αλλά ανούσιο χωρίς αποτέλεσμα. Βέβαια και βρέθηκε μπροστά σ έναν τερματοφύλακα που προσωπικά τον θεωρώ  έναν από τους καλύτερους της Κορινθίας.
Μετά από το πρώτο εικοσάλεπτο οι παίκτες του Ισθμιακού σαν να τους μάτιασαν και παρέδωσαν τις δυνάμεις και ο Παννεμεατικός έγινε κυρίαρχος του παιχνιδιού χωρίς όμως αποτέλεσμα. Και το μοναδικό κέρδος ήταν το τέρμα που  πέτυχε και ήταν πανέμορφο.
Ο διαιτητής Παντελής Χονδρόπουλος έκανε μια έξυπνη διαιτησία και να δούμε αν θα έχει συνέχεια το ερχόμενο Σαββάτο.
Ο επόπτης Παπαδημητρίου δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον τελευταίο παίκτη με αποτέλεσμα να του φύγουν αρκετά οφσάιντ Ο άλλος ο Τσολάκης πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους που διαθέτει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.