Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ο Νικηφόρος απαντά

Μου γράφει ο :





Ακης Μπουλης Νομίζω ότι ακόμα και οι φίλαθλοι του ΠΑΣ γνωρίζουν ότι η 06 είναι μακράν η καλύτερη ομάδα με μοναδικό αντίπαλο την Ένωση

Νικηφόρος 


Παλεύω μια ζωή για την ίση αντιμετώπιση των ανθρώπων και ιδίως των νέων που δίνουν εξετάσεις στους αγωνιστικούς χώρους. Όταν βλέπω διαιτητή να έχει σκοπιμότητα στα σφυρίγματα του μου έρχεται η επιθυμία να μπω μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να φερθώ πολύ άσκημα αν και είμαι εναντίον της βίας. Με το αξίωμα του σωστού προέδρου δεν με χωρίζει απολύτως τίποτα 
Αλλά όταν βλέπω ο πρόεδρος της  ένωσης να σκηνοθετεί ενστάσεις και προκλητικά παραμονή του Ντέρμπι να συναντιέται σε δημόσιο χώρο με τον έχοντα όλα τα αξιώματα στον Π Α Σ Κόρινθο κ. Γ@Μ@Ω δεν μπορώ να δεχτώ αυτόν τον πρόεδρο της ένωσης. 
Που έχει μπροστά του έναν παρατηρητή τάξεως τον Δημήτρη Δημόπουλο να τσαλαπατά τον πειθαρχικό κώδικα και αντί να τον διαγράψει όπως ορίζει ο κώδικας ο πειθαρχικός της Ε Π Ο τον βάζει σε αγώνες σπουδαίους και με την σιωπή του εξασφαλίζει την ατιμωρησία στον Π Α Σ Κόρινθο.
Γνωρίζω ότι αυτά αν δεν μπορέσω να τα αποδείξω είναι πειθαρχικό παράπτωμα που τιμωρείται από τον ποινικό νόμο Αυτά το γνωρίζει ο εικονικός πρόεδρος επειδή είναι έγκριτος Δικηγόρος και ο κ. Δημόπουλος ξέρει από δικαστήρια. Αλλά δεν τολμούν γιατί όλα αυτά που γράφω υπηρετούν την αλήθεια Και το σπουδαιότερο δεν υπάρχει στο σενάριο να σώσουν καμία πρωτοδίκη αφού δεν   έχουμε πρόεδρο εφορευτικής επιτροπής και ούτε μάρτυρας υπεράσπιση που χωρίς να υπάρχει τσίπα ντροπής να γίνεται  κατηγορίας.
Ε μπρος λοιπόν τους περιμένω για να τους αντιμετωπίσω όπου  αυτοί επιθυμούν  Η σιωπή τους πλήρως με δικαιώνει.