Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ο Νικηφόρος απαντά


Οι άνθρωποι θα σε κρίνουν από τις πράξεις σου και όχι από τις προθέσεις σου. Μπορεί να έχεις χρυσαφένια καρδιά αλλά την ίδια έχει και ένα καλοβρασμένο αυγό.




η εικόνα προφίλ του Γιαννης Σωτ Κοκκωνης


Γιαννης Σωτ Κοκκωνης Ειναι σοβαρό παιδί και πολυ καλός διαιτητής εχει μέλλων!! Γιατί ρε παιδιά τόσο κακομοιριά; Ενα διαιτητή εχουμε στην Α.Εθνικη ολοι να τον υποστηρίξουμε ακόμα και με τίς αδυναμίες του και ο Κολίνα ειχε αδυναμίες!! Ο διαιτητής εχει ανάγκη απο καλές κριτικές!!

Απαντά ο Νικηφόρος


Ο Νικηφόρος κρίνει πάντα με στοιχεία που αφορούν το ρόλο που παίζει μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου.και πουθενά αλλού. Όταν ο διαιτητής παραβιάζει τον Πειθαρχικό Κώδικα της Ε Π Ο τόσο προκλητικά και δεν τιμωρείται από κανέναν τότε κάτι δεν πάει καλά. Τώρα αν είναι ο διαιτητής αυτός καλύτερος από τον Δασκαλόπουλο ούτε ως ανέκδοτο κανένας δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Και υπήρχαν και άλλοι διαιτητές που ήταν και αρχαιότεροι και καλύτεροι από τον Νεοφυτιάδη Το μοναδικό προσόν του διαιτητή Νεοφυτιάδη είναι που όταν ήταν φοιτητής στα Γιάννινα έκανε την γνωριμία με τον Μπριάκο που ήταν μεγάλη δύναμης. 
Προσωπικά τον χαρακτηρίζω ότι είναι πειθήνιο όργανο της ένωσης και γνωρίζω αν δεν θα μπορέσω αυτό ν α το αποδείξω κινδυνεύω και πάλι με καινούργια καταδίκη/
Είμαι εδώ και τους περιμένω  και δεν είναι λίγοι Τάκης Βράκας  Αδελφοί Μαργέτηδες  
Μιχάλης Τσιχριτζής πρωτοκλασάτα ονόματα που κανένας δεν με οδηγεί στη Δικαιοσύνη όπως τότε που έσωσαν από λιντσάρισμα την πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής που ήτα πρωτοδίκης  Και το τραγικό το λιντσάρισμα θα το έκαναν τα σημερινά εξαπτέρυγα του Μιχάλη Τσιχριτζή του εικονικού προέδρου