Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Επιτέλους μια σωστή επιλογή.



Διαβάζω


alt

  

Σε πρόσληψη νέας συνεργάτιδας προχώρησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης. Ο λόγος, για την κα Τσιτσοπούλου Σωτηρία, απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που προσελήφθη ως Συνεργάτιδα του Δημάρχου, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, η κα Τσιτσοπούλου Σωτηρία, θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες απόψεις (γραπτά ή προφορικά), σε θέματα πολιτισμού, σε θέματα δημοσίων σχέσεων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Τσιτσοπούλου Σωτηρία, είναι περισσότερο γνωστή στο Λουτράκι, με το όνομα Σούζυ Παπακωνσταντίνου.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος


Την  κ. Τσιτσοπούλου  προσωπικά την θεωρώ μια από τις πλέον αξιόλογες γυναίκες που έχω γνωρίσει. Και αν ο Δήμαρχος Γκιώνης το 2006 δεν την έβγαζε από το γραφείο επικοινωνίας ούτε τις εκλογές θα έχανε και θα ήταν τελείως διαφορετική η εικόνα του.Οι του Δήμου Λουτρακ,ίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων όταν περνάνε έξω από τον Άγιο Ανδρέα να θυμούνται ότι την ύπαρξη του  οφείλουν στη Σούζη Παπακωνσταντίνου που είχε την ατυχία να μη γεννηθεί στο Λουτράκι 
Δήμαρχε ειλικρινά σου σφίγγω το χέρι.