Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Δημήτρη Μπινιάρη : Έφτιαξες την ομάδα θαύμα και πιστεύω ότι αποτελεί προσβολή να καθίσεις στο ίδιο τραπέζι με αυτούς που έγραψαν μαύρες σελίδες στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Αιρετώτερον εις κόρακας   εμπεσείν ή εις κόλακας
(Καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες )

                                                                                Αντισθένης 

 Διαβάζω


Η διοίκηση της Κορίνθου 2006, οφείλει να ενημερώσει τους Κορίνθιους φιλάθλους για περιστατικά και γεγονότα που στοχεύουν ευθέως στην δημιουργία κλίματος διαχωρισμού, μίσους και διάσπασης, της πόλης και των φιλάθλων.


Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μπινιάρης, κλήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες μάλιστα  στο Αστυνομικό Τμήμα της Κορίνθου, να δώσει εξηγήσεις μετά "απο καταγγελία του ΠΑΣ Κόρινθος", όπως τον ενημέρωσε ο αρμόδιος αξιωματικός.

Η καταγγελία αφορά την Κορινθιακή εταιρεία σεκιούριτι, με την οποία συνεργάζεται η ομάδας μας...!

Ο πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα την επίσημη σύμβαση της ομάδας με την εταιρεία και έγγραφα που του ζητήθηκαν.

Δεν θεωρούμε τυχαία ούτε την καταγγελία, ούτε τον χρόνο που αυτή πραγματοποιήθηκε.

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια, θεσμών, επιχειρηματιών και φιλάθλων για την δημιουργία ΜΙΑΣ και ισχυρής του χρόνου ομάδας στην Κόρινθο, αυτή η ενέργεια στοχεύει στο να δυναμιτίσει το κλίμα και να διαλύσει την προσπάθεια.

Είναι η πολλοστή φορά που δεχόμαστε άδικες επιθέσεις χωρίς να αντιδρούμε.

Η Κόρινθος 2006 είναι σταθερά προσηλωμένη στην απαίτηση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ για την δημιουργία μίας ομάδας, υγιούς και ελπιδοφόρας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Κορίνθου 2006 θα συνεδριάσει άμεσα και θα ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ στην πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Παναγιώτη Πιτσάκη, των επιχειρηματιών και των θεσμών της πόλης και θα κάνει ότι χρειαστεί για την ενότητα, χωρίς προαπαιτούμενα, εμπόδια και υπεκφυγές.

Στωϊκά θα δεχθούμε και την σημερινή πρωτοφανή για τα Κορινθιακά χρονικά καταγγελία, βλέποντας το δάσος που είναι η ενότητα και όχι το δένδρο που είναι προσωπικοί και εφήμεροι μικροσχεδιασμοί.

Υπηρετούμε το ποδόσφαιρο την Κόρινθο και τους φιλάθλους και οφείλουμε να σεβαστούμε την επιθυμία τους.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους αγνοεί.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Θα ήθελα και πάλι ο συντάκτης αυτή της ανακοίνωσης να μας έλεγε από τον Π Α Σ Κόρινθος η ομάδα Κόρινθος 06 με ποιον θα έκανε τις συνεννοήσεις αφού αγνοούμε την διοίκηση του Π Α Σ η οποία ενώ από την μια κρατά κλάδο ελιάς  από την άλλη δείχνει τις άγριες διαθέσεις. Και αυτά τα κάνουν όχι υπεύθυνοι 
Θυμάμαι την περσινή κοινή  συνέντευξη πριν από το Ντέρμπι των προπονητών  δυο ομάδων που ο σεβασμός  ήταν διάχυτος και η αιτία της αντιπαλότητας Ο Νικηφόρος. Με αποτέλεσμα να γίνει της κακομοίρας όπως η εικόνα η παρακάτω μόνη της μιλάει


Πιστεύω ότι πρέπει να ακούσατε την συνέντευξη του προπονητή που μίλησε με την πλήρη κάλυψη του Γενικού Γραμματέα του Π Α Σ  και τα λόγια του δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι είχαν καμία σχέση με την  ένωση Το αντίθετο κάθε λόγος του άνοιγε το χάσμα Αυτό θα μπορείτε εύκολα να τα διαπιστώσετε ακούγοντας; απλά την συνέντευξη του αναρμόδιου προπονητή και την ανάλυση μου στην τηλεοπτική μου εκπομπή Όλα  στη Σέντρα.
Βέβαια δεν έβρισαν εσάς την μάνα σας για αυτό χρησιμοποιήσατε την λέξη Στωικά που εδώ αποτελεί  την μεγαλύτερη παραφωνία.
Δεν μπορεί να υπάρχει η ένσταση για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Δεν μπορεί να υπάρχει ο αγώνας Π Α Σ Κόρινθος -- Πέλοπας Κιάτου Δεν μπορεί να υπάρχουν οι ύβρεις εναντίον του Δημάρχου.Και να μιλάμε για ενωτικό κλίμα.
Αυτό μπορεί να γίνει όταν θα πάψουν ν α διοικούν προπονητές και να λένε ότι θέλουν χωρίς να έχουν καμία ευθύνη. Γιατί γνωρίζουν ότι μ ε την ένωση δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα που θα προκύψει.