Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Σφοδρή επίθεση ΕΠΟ σε Ολυμπιακό: "Εξευτελίζει το ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο, αποφάσισαν να μετατρέψουν σε ρωμαϊκή αρένα ένα ποδοσφαιρικό ματς"



EPO
Πόλεμος μαίνεται μεταξύ της ΕΠΟ και του Ολυμπιακού! Η ομοσπονδία απάντησε με αιχμηρή ανακοίνωση στην επιστολή Θεοδωρίδη.
Σε αυτή τονίζει πως για τους ερυθρόλευκους θα επιληφθούν πλέον τα αρμόδια όργανα και ότι στόχος του είναι να αποσταθεροποιήσει κάθε διαδικασία εξυγίανσης.
Επίσης αναφέρει πως ο Ολυμπιακός μέσω μιας προσχεδιασμένης αθλιότητας εξευτελίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς και μιλά ευθέως για κατατρομοκράτηση ανθρώπων και παρακίνηση σε πράξεις βίας ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ, που έρχεται μετά το αίτημα του Ολυμπιακού να αντικατασταθούν οι διαιτητές του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ:
"Η σημερινή προκλητική ‎επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου.
Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές ενοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκρατησή τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε "ρωμαϊκή αρένα", αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.
Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μάλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ' αυτή την προσχεδιασμένη αθλιότητα!
Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αίσθημα και το φίλαθλο πνεύμα".