Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Η οικογένεια δεν μπόρεσε να γεμίσει το μισό θέατρο που έχει 300 καθίσματα και αυτό σημαίνει αποδοκιμασία

Κι έκραξες: "Φωτιά !να κάψω την Παράδεισο !"
Κι  έκραξες " Νερό! την Κόλαση να σβήσω !"                       

                                                                             Κωστής  Παλαμάς

                                        

Αριστερά ο πρόεδρος του ανύπαρκτου συλλόγου Κορινθίων Διαιτητών Οι δυο κληρικοί  Ο γενικός γραμματέας της ένωσης Ο δεύτερος αντιπρόεδρος Και ο πρόεδρος των προπονητών  Απουσιάζει ο πρόεδρος της ένωσης και ο πρώτος αντιπρόεδρος Τα σχόλια δικά σας 


Διαβάζω







Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Κορινθίας Κόβει την Πίτα της: ΕΠΣ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ







Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας

την Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας ,
του Συνδέσμου Διαιτητών Κορινθίας και 
του Συνδέσμου Προπονητών Κορινθίας
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Πρώτα απ όλα οι διαιτητές δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση ούτε με την ένωση που την αποτελούν παράγοντες Μα ούτε με τους προπονητές που είναι επαγγελματίες και από τα σφυρίγματα των διαιτητών εξαρτάται αν θα έχουν εργασία.
Μπορεί οι δικαστές να κόβουν πίτα μαζί με αυτούς που  θα τους κρίνουν;Αν αυτά γινόντουσαν στην τακτική δικαιοσύνη  που να διασκεδάζουν άνθρωποι που θα τους έκριναν οι δικαστές θα ήταν πρώτο θέμα σ όλες τις εφημερίδες.
Συμπέρασμα οι δικαστές δεν είναι οικογένεια ούτε με την ένωση ούτε με τους προπονητές Και αν αυτός ο τίτλος έχει τεθεί από τους προέδρους της Ένωσης των διαιτητών και το προπονητών θα είχαμε μια θλιβερή πραγματικότητα Πράγμα που δεν τολμώ να πιστέψω γιατί δεν θα υπήρχε πλέον τίποτα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Αυτό  εμείς δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αφού δεν μας έχει σταλεί η πρόσκληση.
Απλά θα μπορούν οι αρμόδιοι να μας απαντήσουν και να λυθούν οι απορίες Μα ο εικονικός πρόεδρος είναι το ποδοσφαιρικό κράτος της Κορινθίας και κάνει ότι θέλει.

Νικηφόρος 

Πρόεδρε των διαιτητών πρέπει να απαντήσεις τι δουλειά είχες εσύ να βγεις φωτογραφία με τους παράγοντες και μάλιστα όχι με τον πρόεδρο και το πρώτο αντιπρόεδρο αλλά με τον γενικό γραμματέα που με κατήγγειλε  μπροστά στον τηλεοπτικό φακό ότι είμαι υβριστής χωρίς να παραθέτει στοιχεία αν και του τα ζήτησα.
Ενώ εγώ παρουσιάζω αυτό το πρωτοσέλιδο και μια κραυγή " Μη φύγετε θα μηδενιστείτε " απευθυνόμενος προς την διοίκηση του Π Α Σ Κλένια. Κραυγή που έδωσε στον Πέλοπα το πρωτάθλημα 
Το τεράστιο ερώτημα μου που δεν πήρα ποτέ απάντηση " Τι  εργασία είχατε κ. γενικέ της ένωσης να είσαστε δυο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα στην πόρτα του γηπέδου του Κιάτου;" 
Και ο δεύτερος αντιπρόεδρος που όταν μιλούσα στη γενική συνέλευση της Ένω σηνςσ  μου φώναξε από μεγάλη απόσταση " Νικηφόρε έλα να μου τον κουνήσεις" Και εννοούσε το πέος του. Τα σχόλια δικά σας

Πρόεδρε  του ανύπαρκτου συλλόγου διαιτητών 

Μετά την έρευνα που έκανα και μέχρι την 18 αγωνιστική σας έχουν ορίσει τέσσερις φορές επόπτη σε αγώνες του Π Α  Σ  Κόρινθο ενώ υπάρχουν συνάδελφοι σας που ούτε μια φορά δεν είχαν την υψίστη αυτή τιμή να ορισθούν ως επόπτες  Και είναι αρκετοί αυτοί. Και δυστυχώς για σας κ. πρόεδρε όλα τα ανθρώπινα  λάθη που έχετε κάνει ευνόησαν  την ομάδα του Π Α Σ Και αυτό μου δίνει το δικαίωμα δυστυχώς για σας ότι είσαστε εκλεκτός του συστήματος που θέλει τον Π Α Σ πρωταθλητή 
Το ότι δεν μπορέσατε να γεμίσετε 

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Κορινθίας Κόβει την Πίτα της: ΕΠΣ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

 το μισό θέατρο που έχει 300 καθίσματα είναι μια  αποδοκιμασία σ όλους που πήγατε να ταυτιστείτε  με την ένωση 
Ο κόσμος κρίνει και εκδηλώνεται με την απουσία του.