Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Άγιος Γεώργιος -- Α Ο Ζευγολατιού = 0-4



Με κορυφαίο τον έφηβο Κριαρά  η ομάδα του Ζευγολατιού  έστειλε  από το γήπεδο της Αρχαίας το μήνυμα στην οδό Νοταρά 48 Οι αγώνες κερδίζοντα στους αγωνιστικούς χώρους 



Να πας από το Λουτράκι στην Αρχαία στις 6 ώρα το απόγευμα και να έχει την δική μου  ηλικία δεν είναι εύκολο. Και στο γήπεδο που έχει έναν  υπέροχο αγωνιστικό χώρο αλλά ούτε μια πιθαμή για ξαποστάσεις 

Πήγα γιατί ήθελα  να δω την απόδοση του Κριαρά που την επιλογή αυτή του προπονητή Παντελή Κολλιάκο την θεώρησα σοφή. Και δέχτηκα ακόμα και υβριστικά  τηλεφωνήματα.Επίσης ήθελα να δω τον Σπύρο Κόντη για νευριάζω που χάθηκε ακόμα ένα ταλέντο. 
Αυτή την ομάδα που συναρμολόγησε στην κυριολεξία  ο Κολλιάκος θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον σκηνοθέτη όταν θα θελήσει να ληστέψει και πάλι τον τίτλο γιατί   το σημερινό Ζευγολατιό δεν μοιάζει με την Κόρινθο 06. Δηλαδή να μη αφήνει το κατακρεουργήσουν Αν αυτοί που με έβρισαν γι αυτά που έγραψα για τον Κολλιάκο και τον Κριαρά και είχαν ίχνος τσίπα θα έφευγαν μια και ο έφηβος Μάκης  Κριαράς θα τους ανάγκαζε με το παίξιμο του. 
Ζητάω συγνώμη από τον ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλο που μέχρι σήμερα δεν είχα την ευκαιρία να τον δω αγωνιζόμενο. Αυτός ο παίκτης αν οι προϋποθέσεις υπήρχαν και τον είχε αναλάβει ένας προπονητής από τα 12 είμαι βέβαιος ότι θα μιλούσε όλη η Ευρώπη. Αλλά έμαθα ότι αν και είναι 25 χρονών έχει τρία παιδιά. Και δεν βρέθηκε ένας αυτό το Θεϊκό ταλέντο να το περιφρουρήσει Έχει πολλά νέα παιδιά ο προπονητής Κολλιάκος  και τα έχει  επαναλαμβάνω  συναρμολογήσει σαν μηχανή. Σ αυτή την συναρμολόγηση  μεγάλη συμμετοχή πρέπει να έχει και ο γυμναστής Που αν  και δεν γνωρίζω  ούτε καν το όνομα του είδα το έργο του και την σοβαρότητα επάνω σε δυο νέα παιδιά που τα προετοίμαζε για να μπουν στον αγώνα. 
Θέλω να παρατηρήσω την ανευθυνότητα του τερματοφύλακα του Ζευγολατιού που σχεδόν  τις περισσότερες φάσεις στο Δεύτερο ημιχρόνιο μπροστά στο τέρμα του τις δημιούργησε η επιπολαιότητα του. 

Και ερχόμαστε στον Άγιο Γεώργιο 

 Γιάννη  Χόντια γνωρίζεις ότι πιστεύω στην δουλειά σου και γι αυτό είμαι βέβαιος   ότι θα δώσεις στην ομάδα  σου την περσινή εικόνα. Πλην όμως μερικούς παίκτες σου τους είδα υπέρβαρους. Μεγάλη δύναμη κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι ο τερματοφύλακας σου που είναι ένα ταλέντο από τα αναρίθμητα που χάθηκε Ο περσινός παίκτης σου με το νούμερο 10 που διέκοψε για να δώσει Πανελλήνιες  τι έγινε; Δεν πρέπει να χαθεί. 

Διαιτησία .

Διαιτητή Ψυχογιέ και ο διαιτητής συμμετέχει στον αγώνα. Παρακολουθώ πάνω από μισό αιώνα ποδόσφαιρο και πρώτη φορά παρακολούθησα να δίνει εντολή στον βοηθό να μετρήσει την απόσταση που θα κάνουν το τείχος οι παίκτες. 
Και ερχόμαστε στον επόπτη Βούλγαρη. Το πρώτο ημιχρόνιο το παρακολούθησα πίσω από το τέρμα που το υπεράσπιζε ο Σπύρος Κόντης. Και επειδή είδα πολλά παράξενα να σημειώνει ο βοηθός Βούλγαρης στο δεύτερο ημιχρόνιο πήγα και κάθισα πίσω του. Ο νεαρός δεν γνωρίζει πότε ένας παίκτης είναι σε θέση οφσάιντ Αν ο αγώνας ήταν για το πρωτάθλημα δεν θα τελείωνε