Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Άνθρωποι που έπρεπε να τους είχε απαγορευθεί η είσοδος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο Ντροπή!!!


Αυτή είναι η ηγεσία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Με μια απουσία του εικονικού -- Σκηνοθέτη-- Λουδοβίκου 14--Λήσταρχου --Λογοκριτή  Μιχάλη Τσιχριτζή.






Από αριστερά ο διπλο-πρόεδρος  Χρήστος Βλαχοπάνος --ο δεύτερος παπάς που είναι και παράγων του ποδοσφαίρου του
Αγίου Γεωργίου--ο γενικός γραμματέας της ένωσης που ακόμα περιμένω να αποδείξει ότι είμαι υβριστής. Και έτσι μου έχει δώσει το δικαίωμα να τον χαρακτηρίσω δειλό συκοφάντη--Ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος της ένωσης που έχει αμφισβητήσει τον ανδρισμό των Κορινθίων διαιτητών--ο πρόεδρος των προπονητών Κορινθίας 





Διαβάζω







Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Πρόεδρος της κοινότητας τον έκανε ο Αλέκος Πνευματικός ο Δήμαρχος Κορινθίων  με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει επεισόδιο στο παλαιό Μοναστήρι. Και αντιπρόεδρο της ένωσης τον έκανε ο πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου  Γιάννης Τσουμάνης.που ξεκίνησε ως ιδρυτικό στέλεχος της κίνησης του γιατρού Στάθη Γκουρβέλου και έγινε εξαπτέρυγο του προέδρου της κοινότητας του Χιλιομοδίου Βέβαια όλα αυτά δεν τα κάνει ο άνθρωπος που έπρεπε να το είχε απαγορευθεί η είσοδος στα γήπεδα για να κτυπήσει τον πρόεδρο του Ατρόμητου  αλλά στόχος του είναι ο Δήμαρχος Που σπαταλά το ρεύμα των δημοτών.
Κύριε ΒΟΥ αντιπρόεδρε όταν τον μήνα Αύγουστο κάνεις  προπόνηση με τον ήλιο και διαθέτεις φωτισμό θα σε περάσουν για τρελό. Βέβαια εσύ δεν γνωρίζεις τίποτα από αυτά μια και το ποδόσφαιρο το έχεις για να το χρησιμοποιείς. 
Θυμάμαι το 2013 στις εκλογές της ένωσης και ενώ βρισκόμουν στο βήμα ο σημερινός αντιπρόεδρος μου είπε " Νικηφόρε έλα να μου τον κουνήσεις." Και εννοούσε το πέος του. Αυτόν τον άνθρωπο που το επίπεδο του είναι σε επίπεδο δαπέδου Ο Δήμαρχος Κορινθίων του έδωσε το δικαίωμα να γίνει πρόεδρος της ιστορικής κοινότητας Χιλιομοδίου.  Και ο Λουδοβίκος 14 κ.λ.π. ΒΟΥ αντιπρόεδρος Και μετά είδε το γιόμα την σκιά του και τρελάθηκε. 

Πρόεδρε του Ατρόμητου Χιλιομοδίου 

Όλους σας είχα προειδοποιήσει και κανένας δεν έλαβε σοβαρά τις υποδείξεις μου για να φτάσουμε εδώ. 


Γράφεις 




Αυτά τα προσόντα του ΒΟΥ αντιπρόεδρου πότε τα ανακάλυψες είσαι υποχρεωμένος να μας πεις Γιατί μάλλον μας δουλεύετε όλοι.