Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Τρυπώνω...ξετρυπώνω ...μαθαίνω ...και τα γράφω

Το Λουτράκι από τα Ίσθμια απέχει ένα τσιγάρο δρόμο Που σημαίνει καπνίζοντας ένα τσιγάρο φτάνεις στο
γήπεδο Γιάννης Στέφας. Από την Νεμέα για να πας στο γήπεδο αυτό θέλεις αρκετά λεπτά.που όταν εγώ οδηγό φτάνουν ακόμα και τα σαράντα.λεπτά ήρθαν ακόμα και δέκα πέντε φίλαθλοι του Παννεμεατικού Ενώ από το Λουτράκι ένας επώνυμος ο Παρασκευάς Δαρκαδάκης Και αυτό σημαίνει ότι την ομάδα αυτή κάποιοι που την αγαπούσαν την έφεραν σ αυτή την θέση να μη την παρακολουθεί κανένας. Και είμαι υποχρεωμένος εδώ να γράψω ότι  και πάλι προβλέπω ότι μόνο ο πρόεδρος του σωματείου ο Γιώργος Δέδες θα είναι αυτός που επιθυμεί να υπάρχει ο Ολυμπιακός ενώ άλλοι θα επιθυμούσαν να σβήσει για να μη θυμούνται και αυτοί και οι άλλοι όλα τα θλιβερά που έχουν δημιουργηθεί για να φτάσει ο Ολυμπιακός σ αυτή την κατάσταση που οι φυσικοί αυτουργοί τον οδήγησαν μέχρι εδώ.  



Μα κ. πρόεδρε δεν αρκεί να αγαπάς μια ομάδα αλλά και πρέπει να μπορείς να την βοηθήσεις Και εσύ ή δεν ξέρεις τον τρόπο ή δεν
θέλεις να πικράνεις κάποιους μια και είσαι πολιτικό πρόσωπο και τους έχεις ανάγκη μια και ψηφίζουν. Αλλά η πολιτικός ή παράγων του ποδοσφαίρου.
Και άλλη φορά σου είχα πει ότι όλοι πρέπει  να μάθουν πως παρέλαβες τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια - θυσία κάνεις. Γι αυτό  πρέπει να δώσεις συνέντευξη και να μάθει ο κόσμος για να αγαπήσει την προσπάθεια σου και να σταθεί δίπλα σου. Τους έχεις ανάγκη γιατί η μοναξιά του Δαρκαδάκη πρέπει να σε τρομάζει 


Αλλά και ένα άλλο πράγμα που πρέπει να  σε τρομάζει  είναι οι εμφανίσεις της ομάδας σου που ενώ παίζει ποδόσφαιρο διαφορετικό όμως από αυτό που φέρνει αποτελέσματα. Ψάξε και βρες την αιτία και να την διορθώσεις τώρα που είναι αρχή. Και το σπουδαιότερο χτύπα την πόρτα του Α Ο Λουτρακίου και να μη είσαστε δυο ξένοι στην ίδια πόλη. Αλλά δυο φίλοι στην ίδια πόλη. Που πολλά θετικά μπορούν να γίνουν πρώτα στο Λουτράκι και μετά στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.