Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Γιάννης Λάμπρου ο γεφυροποιούς - ηγέτης με περίεργο ρόλο. Που δεν κατάλαβε ο Δημήτρης Μπινιάρης

Η Κόρινθος 06 απέκτησε ηγέτη τον Γιάννη Λάμπρου με τσέπη ...Παναγιώτη Πιτσάκη 

           Αποτέλεσμα εικόνας για γιάννησ λάμπρου κορίνθιοσ δημοσιογράφοσ

Παρακολούθησα όλα αυτά που είπε ο νέος ηγέτης της ομάδας Κόρινθος 06 που έβαλε και την αφεντιά του στην δημιουργία της ομάδας από την Ακαδημία μέχρι και την πρώτη ομάδα. 

Είπες Γιάννη ότι λένε πολλοί ότι η διοίκηση της Κορίνθου δεν έχει την δύναμη να προστατέψει την ομάδα Δεν το λένε πολλοί παρά μόνο ένας ο Νικηφόρος .Τώρα δικαιολογώ την αφωνία του Δημήτρη Μπινιάρη. Γιατί αρχηγέ Γιάννη μετά από αυτά που έγραψες για τον Μιχάλη Τσιχριτζή ( ο Π Α Σ Κόρινθος είναι η ομάδα της καρδιάς του Μιχάλη και άλλα πολλά ) εγώ αν ήμουνα πρόεδρος θα σ είχα απαγορεύσει να περάσεις έξω από το δημοτικό στάδιο.
Προστασία Γιάννη μου δεν είναι να ζητάς να σφυρίζουν οι διαιτητές υπέρ σου αλλά σωστά. Εμείς σε είδαμε τον τελευταίο χρόνο στην Κόρινθο 06 και ήρθες με την υπόδειξη του Δημάρχου Κορινθίων. Και γι αυτό δεν γνωρίζεις την ιστορία της Κορίνθου 06. Και με αυτά που είπες που είναι ανύπαρκτα συνεχίζεις να είσαι υμνητής του Λήσταρχου Μιχάλη Τσιχριτζή μια και το αφεντικό σου Παναγιώτης Πιτσάκης έχει οράματα  και θέλει να τους έχει όλους  δίπλα του 
Μάθε λοιπόν πως έγινε η Κόρινθος 06 που γνωρίζεις αλλά το αποσιωπάς μια και αυτή είναι η γραμμή του εργοδότη σου Παναγιώτη Πιτσάκη. 
Βλέποντας ο πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος που ήταν ο Μιχάλης Τσιχριτζής ( αξίωμα που απέκτησε εξαπατώντας την Γενική Συνέλευση της ομάδας με έναν επενδυτή που δεν είχε μαντήλι να κλάψει την φτώχεια του ) ότι η ομάδα δεν είχε υποδομή ( Ακαδημίες ) δημιούργησε  Βάζοντας προπονητή τον Γεράσιμο Μαργέτη επιστήμονας στο είδος αυτό.Και έβαλε πρόεδρο τον υπασπιστή του Δημήτρη Λέκκα. Ήταν μια σοφή κίνηση για να σταματήσουν οι φωνές που χάρισε ο πρόεδρος το πρωτάθλημα  στη Θήβα. Αλλά διαπίστωσε ότι χρειάζονται χρήματα 
Και γι αυτό διέκοψε την λειτουργία της. Και ανέλαβαν οι γονείς ΄των παικτών  την δαπάνη και συνέχισε η Κόρινθος 06. Που σημαίνει και εδώ υμνείτε τον Λουδοβίκο 14 που καμία συμμετοχή δεν είχε. 
Είπατε ως αρχηγός πλέον της Κορίνθου 06 με την τσέπη του εργοδότη σας ότι με μια ισοπαλία μόνο έχασε η ομάδα σου το πρωτάθλημα. Λάθος με δυο μηδενισμούς που της προκάλεσε ο Τσιχριτζής ( με την βοήθεια προέδρου Μπινιάρη που δεν τόλμησε να πει το όνομα του.) τον άνθρωπο που εσύ αρχηγέ Γιάννη τον προστατεύεις  

Πρόεδρε του Επιμελητηρίου. 

Σας δίνω μια συμβουλή Να μελετήσετε καλά τα λόγια του Αντισθένη που έζησε 445-366 π'Χ και  είπε "Αιρετώτερον εις κόρακας εμπεσείν ή εις κόλακας " Που σημαίνει καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες. Και πρόσεξε πρόεδρε όταν θα καταλάβεις αυτοί που βρίσκεσαι τότε θα είναι αργά. Από το ακροατήριο που είχατε κατά την βράβευση σας θα διαπιστώσατε  ότι ο κόσμος απέχει από αυτά τα πανηγύρια. Γιατί ούτε όλοι  οι παίκτες της ομάδας είπαν παρών. Δεν σας έκανε εντύπωση ότι κανένας από την ένωση δεν παραβρέθηκε. Και εσείς ζητάτε δικαιοσύνη από την Οδό Νοταρά 48 που η λέξης αυτή δεν υπάρχει. Και σας είχα γράψει και το επαναλαμβάνω 
" Ρωτήστε γιατί δεν τολμά ο Μιχάλης Τσιχριτζής να απαντήσει στα γραφόμενα μου αλλά ούτε και να με μηνύσει" Από την απάντηση αν υπάρχει θα καταλάβετε τι σημαίνει στην κυριολεξία Κορινθιακό ποδόσφαιρο. 

Πρόεδρε της Κορίνθου. 

Ντράπηκα για την αρχηγική εμφάνιση του Γιάννη Λάμπρου. Εσύ πιστεύω ότι λόγω Πιτσάκη καθόλου. Είχε απόλυτο δίκιο ο Δημοσθένης όταν έλεγε το περίφημο Δεί δε χρημάτων, ώ άνδρες Αθηναίοι.

Και τα λυκόπουλα της Κορινθιακής Δημοσιογραφίας ( η δημοσιογραφική ομάδα ) παρουσίασαν το γεγονός με τον τίτλο 

Κόρινθος ΄06: Βράβευση Π. Πιτσάκη με Αποκαλύψεις

Όλα τα είδαμε εκτός από αποκαλύψεις