Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Ανανεωτή Δημήτρη Φλεβάρη ή πρέπει να με μηνύσεις ή να αποχωρήσεις από την Νοταρά 48


Πνευματική πρόοδος υπάρχει, εκεί που 

υπάρχει η αίσθηση ότι όλα είναι χάλια.






Μια ιστορική φωτογραφία που από χιλιόμετρα μυρίζει ανανέωση:

 Πρώτος και καλύτερος ο Δημήτρης Φλεβάρης που ανακατεύτηκε με την ένωση για να φέρει την ανανέωση.Πρόδωσε τον Νίκα μετά τον θάνατο του. 
Δίπλα του όρθιος ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος της ένωσης που αμφισβήτησε τον ανδρισμό των Κορινθίων Διαιτητών 
Ο Νίκος και Γεώργιος Μαργέτης που πρόδωσαν εν ζωή τον δεύτερο πατέρα τους Σπύρο Νίκα. 
Οι άλλοι αφού τους χρησιμοποίησε ο Λουδοβίκος 14 τους έστειλε για απόσυρση  

Τώρα θα μου πείτε που θυμήθηκα τον Δημήτρη Φλεβάρη που ένα χρόνο έχει εξαφανιστεί από την πιάτσα μια και ο Λουδοβίκος 14 τον έχει καταντήσει στην ένωση την τελευταία τρύπα του κλαρίνου. Μα κάποιος κοινός μας φίλος με πήρε στο τηλέφωνο να μου πει ότι στην βράβευση του προέδρου του επιμελητηρίου ήταν και ο ενδέκατος σύμβουλος της ένωσης Δημήτρης Φλεβάρης.
Και τότε θυμήθηκα ένα γράμμα που μου έστειλε ο υιός του 

Η επιστολή 

αι με νευριαζετε πολυ.εκανα υπομονη με οσες ασυναρτησιες εχετε γραψει κατα καιρους.σας ζητησε και ο ιδιος να μην το ενοχλησειτε ξανα.και εξακολουθειτε να το κανετε,προφανως δε τον σεβεστε καθολου.εχει οικογενεια,παιδια,εγγονια!!δε σεβεστε ουτε ολους αυτους του ανθρωπους κυριε σκουρτη!!δε νομιζω σε κανενα απο τα αρθρα σας να εχετε γραψει κατι καλο για εκεινον.μονιμως κατι αρνητικο θα βρειτε να πειτε.κοινωνικο και δημοσιο προσωπο ειναι,αλλα ειναι απο αυτους που ουτε εχουν ενοχλησει κανεναν ουτε προκαλεσαν ποτε!!αν δεν το γνωριζετε αυτο ρωτηστε οποιον θελετε.δεν ξερω ποια ειναι η κοντρα σας με ατομα της ενωσης παντως με τον πατερα μου δεν εχετε καμια και δημιουργειτε!!!ευχαριστω για τον χρονο σας.
Βασιλης Φλεβαρης,γιος του Δημητρη Φλεβαρη

Η απάντηση του Νικηφόρου. 

Όταν συνάντησα τον πατέρα σας και τον ρώτησα γιατί συνεργάστηκε με κάποιον που δεν σεβάστηκε τον Σπύρο Νίκα και μου είπε ότι εγώ θα αλλάξω τα πάντα στην ένωση.Και από τότε δεν τον ξανά συνάντησα.Και έχει περάσει ένας χρόνος και τώρα έχω κάθε δικαίωμα να τον ρωτήσω όχι για την ανανέωση που μου είπε αλλά για την οπισθοδρόμηση που έχει γίνει στον ένα χρόνο που διοικεί την Ένωση. έστω και από την απλή θέση του συμβούλου. 

Εκεί που βρέθηκε ο πατέρας σας  ( στην βράβευση ) της έκλεψαν της ομάδας  ένα πρωτάθλημα την οποία κλοπή εκτός από μένα κανένας δεν κατήγγειλε. Ακόμα ούτε ο νέος αρχηγός της Κορίνθου Γιάννης Λάμπρου δεν είπε λεξούλα γι αυτή την κλοπή  Επομένως γράφω ψέματα Και ρωτώ αυτόν που γράφει ψέματα τον μηνύουν. Όπως έκανε παλαιά συνεργάτης του Λουδοβίκου 14 και με τιμώρησε με οκτώ μήνες φυλακή. Θα παρακαλούσα τον πατέρα σας να με μηνύσει για να αποδείξει ότι είμαι ένας κοινός συκοφάντης. Περιμένω επειδή ο πατέρας σας πιστεύει όπως δηλώνει στην συνεργασία του στην ανανέωση. 


Στις 19 Μαρτίου του 2018 είχαμε έναν ξυλοδαρμό του Δημήτρη Γκρούτση από τέσσερις μασκοφόρους σε κεντρικό σημείο της πόλεως ( Δημοτικό Στάδιο ) χωρίς να τους δει κανένας. Επίσης υπάρχει έγγραφο της αστυνομίας για διακοπή των πρωταθλημάτων. Που ποτέ δεν είδαμε αυτό το έγγραφο δημοσιευμένο. Και που το θεωρούμε την μη δημοσίευση του σοβαρή περίπτωση λογοκρισίας. Θεωρούμε ότι ο ξυλοδαρμός ήταν σκηνοθετημένος για να γίνουν καλά παίκτες του Π Α Σ Κόρινθος. Βέβαια ο νέος αρχηγός της Κορίνθου 06 Γιάννης Λάμπρου ενώ είπε τόσα πολλά κουβέντα για τον ξυλοδαρμό  Ο ανανεωτής πατέρας σας μπορεί να με μηνύσει. 

Τώρα θα μου πείτε η Κόρινθος 06 δεν ενδιαφέρεται και εσύ τι θέλεις και δημιουργείς καταστάσεις  Μα ο Νικηφόρος την αλήθεια υπηρετεί και  τίποτα άλλο