Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Πρόεδρε του Ατρόμητου Χιλιομοδίου δεν μπορείτε να κατηγορείτε αυτόν που ψηφίσατε επανειλημμένως

Όταν ο Νικηφόρος με στοιχεία κατηγορούσε τον Δημήτρη Μπίτζιο εσείς κ. πρόεδρε του Ατρόμητου Χιλιομοδίου του δίνατε αξιώματα  

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης ΤσουμάνηςΑποτέλεσμα εικόνας για Μπίτζιος

Είσαστε υποχρεωμένοι ή να απαντήσετε ή να με οδηγήσετε στον εισαγγελέα. Η σιωπή σημαίνει ενοχή. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ.



Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα κάποιοι όψιμοι ¨Ρομπέν των δασών¨ βλέποντας ότι η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη προσπαθούν να κρατηθούν στην επικαιρότητα με οτιδήποτε νομίζουν ότι θα τους κάνει καλό βάζοντας ως όχημα κάποιους κατά φαντασία υποτιθέμενους, καταγγέλλοντες, Πλανώνται πλάνην οικτράν όμως.
Άλλωστε τα δημοτικά τέλη έχουν εδώ και κάτι χρόνια να αυξηθούν, βέβαια αυτό αφορά όσους πληρώνουν γιατί τους ΄κάποιους΄ δεν τους νοιάζει και πολύ, σύντομα όμως οι πολίτες του Χιλιομοδίου θα βάλουν τον καθένα στη θέση που του ανήκει διότι όλοι κρίνονται και ειδικά στις μικρές κοινωνίες όπως το ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ που όλοι γνωρίζουν το βιος και την πολιτεία του καθενός.
Σε κάθε περίπτωση το γήπεδο ανήκει σε όλο τον κόσμο και μακάρι όλα τα νέα παιδιά να έχουν τη θέληση να αθληθούν και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου θα είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια να φέρει όλα τα παιδιά όλων των ηλικιών στο γήπεδο κι ας είναι οι προβολείς είτε 4 είτε 40 ανοιχτοί όλη νύχτα, προκειμένου να τα οδηγήσουμε μακριά από τα ναρκωτικά και τα καζίνο.

Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε
κι αν κάποιοι μας πολεμάνε εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι να δικαιωθούμε.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Αυτή την παραφωνία στο χώρο του ποδοσφαίρου αμέσως την επισήμανα όταν ο σημερινός υπερασπιστής των δημοτών ήταν πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου. Έγραφα τα πάντα που έκανε η παραφωνία αυτή που εσείς είχατε αποδεχτεί γιατί δεν είδα κανέναν να παίρνει το μέρος μου. Όταν σε δημόσιο χώρο ( Γενική Συνέλευση της ένωσης το 2013 ) παρουσία ενός κληρικού ( Παράγων του Αγίου Γεωργίου ) και πλήθος γυναικών και ενώ βρισκόμουνα στο βήμα ο μέχρι τότε εκλεκτός σας ( Πρόεδρος του Ατρόμητου ) μου είπε με βροντώδη φωνή 
" Νικηφόρε έλα να μου τον κουνήσεις " Και εννοούσε το πέος του. Και το είπε την στιγμή που σφυροκοπούσα  την διοίκηση του Μιχάλη Τσιχριτζή. Δεν είδα τότε να πάρετε θέση γι αυτή την απαράδεκτη στάση του προέδρου σας. Ο οποίος εκινείτο μέσα στην αίθουσα ως σερίφης 
Έκανε δε τις παρακάτω δηλώσεις για τους διαιτητές και το δικό μου σχόλιο.

Το να απειλείς έναν άνδρα με παρά φύσιν σεξουαλική  πράξη θεωρείται ότι προσβάλει την σωματική και ηθική ακεραιότητα προσώπου.
Και με το συμπληρωματικό θα γ… κανένα και θα με πληρώνει κιόλας σπάει όλα τα ρεκόρ θρασύτητας από πλευράς του κ. Προέδρου και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά αλλά πρέπει να είναι υπερήφανος γιατί αυτού του είδους δηλώσεις δεν έχουν ειπωθεί σε κανένα μέρος του κόσμου. Μα ούτε και στις λεγόμενες υποβαθμισμένες χώρες της Αφρικής.

Αυτόν τον "προικισμένο " άνθρωπο με υπόδειξη του Δημάρχου Κορινθίων ψηφίσατε ως τοπικό πρόεδρο της ιστορικής  κοινότητας Χιλιομοδίου Δεν σας έβαλε κανένας το πιστόλι στον κρόταφο για να τον ψηφίσετε.Λαοπρόβλητος. 
Και μόνο ο Νικηφόρος τόλμησε να γράψει την αλήθεια Και απειλήθηκα από τον ίδιο. Όπως και ο Δήμαρχος στο παλαιό Μοναστήρι 

Εσείς τον ψηφίσατε  για δεύτερο αντιπρόεδρο της ένωσης που κάνει  ο Λουδοβίκος 14 αθλητικά εγκλήματα και ενώ τα γράφω κανένας ούτε τολμά να απαντήσει στο κατηγορώ μου ούτε και να με οδηγήσει στον εισαγγελέα. Και εσείς σιωπάτε στην κλοπή που έκανε ο Λήσταρχος Μιχάλης Τσιχριτζής που ΒΟΥ αντιπρόεδρο έχει τον τέως δικό σας και σήμερα απέναντι σας ευρισκόμενο για την κατανάλωση του ρεύματος απαράδεκτο τέως πρόεδρο σας που ακούει στο όνομα Δημήτριος Μπίτζιος που έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος στα γήπεδα γιατί πήγε να φέρει άλλη νοοτροπία στο ποδόσφαιρο. Εδώ στην Κορινθία του δώσαμε ακόμα και αξιώματα. 
Και έχετε κύριοι του Ατρόμητου Χιλιομοδίου την υψίστη τιμή να είναι συγχωριανός σας ο εκδορέας διαιτητής που αποτέλειωσε την Κόρινθο 06 Και μετά το αθλητικό έγκλημα  του ο Μιχάλης Τσιχριτζής πήρε τον επίορκο διαιτητή Λευτέρη   Καλαρά  να παρακολουθήσουν μαζί τον τελικό του Κυπέλλου  Ελλάδας μεταξύ Α Ε Κ και Π Α Ο Κ.
 Τόσο προκλητικά και ξεδιάντροπα ενεργεί ο Μιχάλης Τσιχριτζής τον οποίο ψηφίσατε για να κάνει αντιπρόεδρο αυτό που σήμερα κατηγορείτε σαν να ήταν από παρθενογένεση όταν με φανατισμό υποστηρίζατε αυτόν που σήμερα κατηγορείτε.
Ο Νικηφόρος πάντα θα δικαιώνεται γιατί υπηρετεί την αλήθεια