Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Οι φιλικοί αγώνες της Κορινθίας της 11-8- 2018



Αποτέλεσμα εικόνας για γιώργοσ τριαντάφυλλοσ ελλάσ βέλου


Όσο καιρό θερίζαμε «Βασίλη και Βασίλη» και σαν αποθερίσαμε, «όξω, μωρέ κασίδη!»




Άγιοι  Θεόδωροι στο γήπεδο τους θα συναντήσουν την ομάδα του Α Ο Ασπροκάμπου Θα το 
διαιτητεύσουν : Διαιτητής  Γεωργίου επόπτες  Οικονόμου Π και Γ


Ο πρωταθλητής του Λήσταρχου προέδρου Τσιχριτζή  Π Α Σ Κόρινθος  θα συναντήσει την ομάδα του Παννεμεατικού Διαιτητής θα είναι ο δικός μας Χονδρόπουλος Παντελής ( ούτε τα φιλικά δε αφήνουμε σε ξένα χέρια ) που τώρα στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας θα είναι μαχαίρια γιατί θα είναι αντικειμενικά. Και από εδώ  θέλω να συγχαρώ την Διοίκηση  του Παννεμεατικού που ξέχασε την αναβολή λόγω βροχής Και τον σφαγιασμό στην επανάληψη. Βέβαια δεν έγραψε κουβέντα για το υβρεολόγιο στην ανάπαυλα που έφαγε  ο Διαιτητής  Φραντζής ( προσωπικός διαιτητής του λήσταρχου Τσιχριτζή ) και δεν έγραψε λέξη στο φύλλο του αγώνα. Και ούτε ο Εθνικός παρατηρητής τάξεως Δημήτρης Δημόπουλος Τα έμαθα όλα αυτά και ζήτησα το φύλλο του αγώνα και ακόμα περιμένω αν και μου το υποσχέθηκε ο κ. Πρόεδρος του σφαγιασθέντα Παννεμεατικού. Η συναλλαγή στο μεγαλείο της.  Επόπτες Τσολάκης  Α Οικονόμου Α


Ο Άγιος Γεώργιος θα συναντήσει τον Α Ο Ζευγολατιού. Αυτές οι δυο ομάδες έχουν δυο εκλεκτούς προπονητές τον Γιάννη Χόντια  και τον Παντελή  Κολλιάκο Αυτόν τον αγώνα έχω αποφασίσει να τον παρακολουθήσω.Για να δω τον ρόλο που θα παίξουν στο πρωτάθλημα Αλλά και να παρακολουθήσω  τον Κριαρά και τον Κόντη που είχαν όλα τα προσόντα να κάνουν μεγάλη πορεία. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει  ο Ψυχογιός έχοντας ως βοηθούς τους Βούλγαρη - Ζουμη που είναι καινούργιοι στην διαιτητική πιάτσα. 


Και ερχόμαστε στον τέταρτο αγώνα που θα γίνει μεταξύ των ομάδων: Του δολοφονηθέντος κατά το περσινό πρωτάθλημα Ηρακλή Λεχαίου που αποτελεί παραφωνία γιατί έχει ηγέτη τον Δημήτρη Κριτσελλά που έπρεπε να είχε βραβευθεί  από την Ακαδημία Αθηνών για την τεράστια προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Και θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα Βέλου που ο λήσταρχος τίτλων Τσικχριτζής  χαρακτήρισε τον παράγοντα Γιώργο Τριαντάφυλλο ΑΧΑΡΙΣΤΟ  Και έχει γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Διαιτητής οΤάγκαλης και επόπτες οι Βορινιώτης -- Βογιούκας καινούργιο αίμα.