Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Τρυπώνω ,,,ξετρυπώνω... μαθαίνω και ...γράφω


Διαβάζω  τους ορισμούς των διαιτητών στα φιλικά παιχνίδια των Κορινθιακών ομάδων και δεν μπορώ να καταλάβω πως τα πρώτα ονόματα απέχουν. Και όταν αναφέρομαι στα πρώτα ονόματα εννοώ τα εργαλεία της Νοταρά 48 Μόνο ο Καρακάσης έδωσε σημεία ζωής Ανησυχώ για τον Νεοφυτιάδη που μετά από την περιπέτεια του ( υποβιβασμός ) τρέμω μη αποχωρήσει από την Διαιτησία και χάσει το εργαλείο Αυτός είναι ένας υπάκουος και γράφει πάντα στο φύλλο του αγώνα ότι κάνει καλό στον  Λουδοβίκο 14.
Ομολογώ ότι φοβάμαι για τον αντικειμενικό εκδορέα Λευτέρη Καλαρά γιατί αν εγκαταλείψει τότε που θα βρίσκω θέματα για να γράφω, Ας με λυπηθεί και ας συνεχίσει. 
Τώρα για τον Φρατζή αυτό τον θεωρώ σταθερή αξία και θα συνεχίσει. 


Περιμένω με αγωνία την εμφάνιση  του διπλού προέδρου  Χρήστου Βλαχσοπάνο. Θα ήθελα να κάνω την παρακάτω εισήγηση. Ως πιστό εξαπτέρυγο του Λουδοβίκου 14 να τον πάρει δίπλα του στην επιτροπή ορισμού διαιτητών Και αν δεν θέλει να συνεχίσει ο Γκρούτσης τότε να ζητήσουν την βοήθεια ή του Αργύρη ή του Ντούλη. Βέβαια να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο διπλός πρόεδρος από το πόστο του επόπτη. Β΄δεβαια αυτό είναι αντικανονικό. Αλλά αν λάβουμε υπόψη μας την περίπτωση Γκρούτση στην Κορινθία όλα επιτρέπονται. Ν α τον έχουμε κοντά μας όταν θέλουμε να σκηνοθετήσουμε κανέναν ξυλοδαρμό. Για να έχουμε  αν χρειαστεί κανένα μυστικό ( μη δημοσιευμένο ) έγγραφο από πλευράς αστυνομίας. 

Κύριε Μουρούτσο ακόμα περιμένω την απάντηση σας.Τι σας υποχρέωσε να αντικαταστήσετε  τον πληρεξούσιο του Αίαντα Αγιονορίου για να ψηφίσετε  τον Μιχάλη Τσιχριτζή Οι πληροφορίες μου καταλήγουν  σ ένα συμπέρασμά Η μοναδική σας σχέση με το ποδόσφαιρο είναι το φουσκωμένο πορτοφόλι σας.