Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Αυτοί που δεν πληρώνουν εισιτήριό στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα είναι εχθροί του ποδοσφαίρου.

Το εισιτήριο των αγώνων των ερασιτεχνικών σωματείων  μοιάζει με το κερί παρεκκλησίου και αυτός που μπαίνει δωρεάν στο γήπεδο είναι σαν να κλέβει τις πενιχρές εισπράξεις του παρεκκλήσιο 

                 Αποτέλεσμα εικόνας για Εκκλησία

Τα σωματεία τα ερασιτεχνικά λόγω κρίσεως διέρχονται την χειρότερη φάση της
ύπαρξης των και μερικά σωματεία ιστορικά να διαλύονται. Και παρακολούθησα την Κυριακή τον αγώνα Κόρινθος 06 με την Καλαμάτα και έφριξα με την θρασύτητα ορισμένων που χρησιμοποιούν την ιδιότητα τους και μπαίνουν στο γήπεδο δωρεάν. 
Το Δ Σ της ένωσης δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο να μη πληρώνει εισιτήριο Και αυτό είναι οξύμωρο σχήμα να υπάρχουν επίσημοι τσαμπατζήδες. Αντί αυτοί με κάθε μέσο να προσπαθούν να αυξήσουν τα έσοδα των σωματείων χρησιμοποιούν κάθε μέσον να μπουν αυτοί και οι φίλοι των χωρίς να πληρώσουν.
Οι παράγοντες των σωματείων των γηπεδούχων ομάδων Πρέπει να πληρώνουν και να μη κάθονται στην πόρτα για να βάλουν τους φίλους των. για να αποδείξουν ότι είναι παράγοντες 
Για να γίνει αυτό πρέπει ο πρώτος που θα κόψει  εισιτήριο   πρέπει να είναι ο πρόεδρος. Επίσης πρέπει να κοπούν οι τσαμπατζήδες του ημιχρόνου. Και για να επιτευχθεί αυτό οι πόρτες θα ανοίγουν δέκα λεπτά πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του αγώνα. Αν δεν γίνουν όλα αυτά με τα έσοδα των αγώνων ( εισιτήρια ) δεν θα μπορούν να καλυφθούν τα έξοδα της διαιτησίας. 
Να γιατί κανένας δεν πληρώνει εισιτήριο και τα σωματεία δεν έχουν από πουθενά έσοδα παρά μόνο το πορτοφόλι του προέδρου που κάποτε ...κουράζεται.. 
Αν εφαρμοστούν όλα αυτά θα αναπνεύσουν τα σωματεία. 
Και το κυριότερο  το καταστατικό της ένωσης πουθενά δεν γράφει ότι αυτοί που διοικούν δεν πληρώνουν εισιτήριο.