Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου.με καυτά θέματα.

                                                       
Ένα πολύ μεγάλο ταλέντο ο Τσατσόπουλος όταν όμως επιστρέφει από εκεί που ξεκίνησες το ταλέντο πάει περίπατο και γινόμαστε οι ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουμε τις ενδεκάδες . Βέβαια αποκτούν και ένα κακόηχο όνομα αυτού του γυρολόγου. Εύχομαι να μη συμβεί αυτό με το Τσατσόπουλο. 


Ερωτηθείς ο κ. Γ@Μ@Ω στο Άργος  για τους στόχους του Π Α Σ Κόρινθος είπε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Ξέχασε όμως να πει πως έφτασε μέχρι εδώ. Με δυο μηδενισμούς και με κάποιες άλλες διαιτησίες που αποτελούν προσβολή για τον θεσμό. Γελάνε ακόμα στο Άργος με την εμφάνιση του ιστορικού και αν δεν έβαζαν παιδιά των Ακαδημιών το 3-0 θα γινόταν σκορ Μπάσκετ. Εκεί δεν υπήρχε ούτε Καλαράς ούτε Καρακάσης ούτε Φραντζής ούτε και ο υποβιβαστείς Νεοφυτιάδης Μέρες δόξας λαμπρής περιμένουν τους αντιπάλους 


 Τι κάνετε ρε παιδιά εκεί στο Χιλιομόδι  κατάπιατε την γλώσσα σας; Δικό σας δημιούργημα  είναι ο λαοπρόβλητος Δημήτρης Μπίτσιος που όλα τα αξιώματα τα πήρε με τους δικούς σας ψήφους.Επομένως είναι πολύ δύσκολο να πάρω απάντηση και από την διοίκηση του Ατρόμητο που δεν έχουν καμία σχέση με την επωνυμία της ομάδας των.