Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Οι Ακαδημίες της Κορινθίας

Κάνε τη ζωή σου ένα όνειρο και το όνειρό σου πραγματικότητα.





Διαβάζω ότι οι πάντες δημιουργούν Ακαδημίες γιατί οι άσχετοι το θεωρούν ότι
μια πηγή πλουτισμού. Και επειδή είμαι αυτός που δημιούργησα την Ακαδημία της Α Ε Κ μπορώ να έχω γνώμη. και να συμβουλέψω τους γονείς που δεν αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους 

Αγαπητοί μου γονείς. 

Μεγάλοι ποδοσφαιριστές είναι λίγοι ενώ οι υποψήφιοι για να γίνουν μεγάλοι  είναι αναρίθμητοι. Το έγκλημα εδώ θα είναι αν το παιδί σας έχει ταλέντο και εσείς θέλετε να το εξαργυρώσετε και να τον κάνετε επαγγελματία ποδοσφαιριστή με αντίτιμο ύψους φιλοδωρήματος Γιατί βιάζεστε να υλοποιήσετε τικς ικανότητες του παιδιού σας.Γιατί ένα λαμόγιο δεν ήθελε να ανέβει ψηλά ο γιος σου και σε συμβούλευσε να τον πάρεις και να τον κάνεις γυρολόγο ποδοσφαιριστή.Και εδώ είναι η καταστροφή του. Ενώ αν τον αφήσεις να ωριμάσει εκεί στην Ακαδημία που δημιουργήθηκε η ποδοσφαιρική του πορεία θα ήταν διαφορετική. 
Και κανένας προπονητής όσο παράξενος και να είναι δεν μπορεί να αδικήσει  έναν παίκτη. γιατί ότν φτάσει ψηλά θα είναι υπερήφανος για το δημιούργημα του. Και να μη ξεχνάτε ο Κεντέρης όταν κατάκτησε το Ολυμπιακό Μετάλλιο το χάρισε στν πρώτο προπονητή που είχε στην Μυτιλήνη. 

Η Ακαδημία που θα επιλέξετε 

Αν σας δηλώσουν ότι το παιδί σας δεν θα γίνει ποδοσφαιριστής  εκεί αυτούς να τους εκτιμήσετε γιατί σας είπαν την αλήθεια. Γιατί υπάρχουν τρεις κατηγορίες παιδιών που πηγαίνουν στις Ακαδημίες Τα παιδιά με ταλέντο που αυτά ξεχωρίζουν αμέσως από τα άλλα Τα παιδιά που μπορεί να αγωνιστούν σε τοπικά πρωταθλήματα Και αυτά που την μπάλα την βρίσκουν με την τρίτη. 
Όλοι έχουν το δικαίωμα να θέλουν να γίνουν μεγάλοι παίκτες Και εδώ η σωστή που διοικούν μια Ακαδημία πρέπει να γνωρίσουν στους γονείς την δυνατότητα των παιδιών των.Και η επιλογή αν θα συνεχίσουν είναι των πατεράδων. 

Η δέσμευσης των παικτών των Ακαδημιών 

Προσοχή την ώρα που υπογράφετε για λογαριασμό των ανήλικων παιδιών σας. Γιατί έχουμε πολλές καταγγελίες που ορισμένοι να αφήσουν ελεύθερο έναν παίκτη που έχει δεσμευθεί μικρός ζητάνε χρηματικά ποσά . Και όλα αυτά να γίνονται από κάποιους που χωρίς να ξοδέψουν θέλουν να εισπράξουν Και δηλώνω ότι κατά την φετινή περίοδο θα παρακολουθήσω την λειτουργία των Ακαδημιών και θα δημοσιεύω τα πάντα Γιατί η λειτουργία των Ακαδημιών είναι πολύ σοβαρό θέμα και δεν ταιριάζει σε άσχετους.