Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου ψαρεύει Δημοτικό Στάδιο.



Βρέθηκα Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου Κορινθίων για να παρακολουθήσω έναν αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος που δεν μπόρεσα να καταλάβω πως μας προέκυψε αυτός ομ αγώνας. Ομολογώ πως πρώτη φορά είδα τόσους πολλούς ενστόλους αστυνομικούς στο δημοτικό Στάδιο που ήταν κωμική η εικόνα αφού οι θεατές του αγώνα ήταν τόσο λίγοι. Βέβαια ήταν ένας αριθμός Καλαματιανών φιλάθλων που αποτελούσαν μια χορωδία εμψύχωσης της ομάδας των μέσα σε σωστά πλαίσια. 


Η τιμή του εισιτηρίου κάπως αλμυρή γιατί τα δέκα ευρώ είναι ένα ποσό που το υπολογίζει ο κάθε άνθρωπος της μεσαίας τάξεως που η σημερινή εποχή την έχει οδηγήσει σε χαμηλότερο επίπεδο. Που έχει ένα όνομα αυτό της φτώχειας Και πολύ δύσκολα βγαίνουν τα δέκα ευρώ από την τσέπη. 

Αν και έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που σας έχω κάνει το ερώτημα κ Μουρούτσο να μας πείτε ποιος ήταν ο λόγος που υποχρεώσατε την διοίκηση του Αίαντα Αγιονορίου να σβήσει αυτόν που ψήφισε την πρώτη εκλογή και να βάλει το δικό σας.Και σήμερα αυτόν που ψηφίσατε οδηγεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο σε διάλυση.