Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Γιάννη Χόντγια : να προσέχεις τι διαβάζεις.


Αποτέλεσμα εικόνας για Χόντια ΓιάννηςErnald Giannis Chodias Απλά στον Άγιο Γεώργιο του
δόθηκε η ευκαιρία να παίξει αντρικό και μαλισταε πολλές συμμετοχές,και αν θυμάμαι καλά στον Άγιο Γεώργιο Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα,όπως και πολλά Αλλά παιδιά που τώρα αγωνίζονται σε αλλες ομάδες και είναι αρκετοί,καλο είναι να διαφημίζουμε τις αλλες ομάδες,αλλά να ξέρετε το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο και στο τέλος όλοι όσοι ασχολουμασε θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε.

Απαντάει ο Νικηφόρος 

Όπως βλέπεις προπονητή  Χόντια αν και είσαι Αλβανός που ορισμένοι κρατάνε αποστάσεις ο Νικηφόρος από τότε που σε γνώρισε ως ποδοσφαιριστή έγραφε τα καλύτερα για σένα. Και δεν έκανα τίποτα παρά την θέληση μου. Ότι έγραφα το πίστευα αφού δεν γράφω το παραμικρό χωρίς να έχω υποβολέα την αλήθεια. 
Και τώρα αυτά που γράφω και αφορούν τον προπονητή ακολουθώ την ίδια διαδικασία. Δεν ρώτησα τον προπονητή του Α Ο Λ που εκεί ανήκει το νούμερο 10 Αλλά τον Χόντια τον προπονητή του Αγίου Γεωργίου που πίστεψε στον παίκτη και δικαιώθηκε. Αν ήμουνα καθηγητής και το κείμενο σου αυτό το  βαθμολογούσα θα το μηδένιζα γιατί είσαι εκτός θέματος. Δικαιολόγησε γιατί μπορεί να μη ξέρεις καλά ελληνικά. Και να προσέχεις αυτούς που σε συμβουλεύουν και διατείνονται ότι γνωρίζουν την Ελληνική που είναι δύσκολη γλώσσα.