Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Νίκος Χουσελάς ο φοιτητής του Πολυτεχνείου και το νούμερο 10 του Αγίου Γεωργίου.




«Η επιτυχία είναι σαν ένας φωνακλάς δάσκαλος. Σαγηνεύει τους έξυπνους ανθρώπους και τους κάνει να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να χάσουν».









η εικόνα προφίλ του Τρύφωνας Χουσελάς, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο




Κύριε Σκούρτη καταρχήν θέλω να σας συγχαρώ για το έργο σας, είμαι ο
πατέρας του Νίκου Χουσελά (το Νο 10 του Αγίου Γεωργίου) θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που γράφετε για τον γιό μου, είστε ο μοναδικός στην κορινθία που θυμάται τα μικρά ταλέντα και όχι τους μισθοφόρους. Ο Νίκος έδωσε πανελλήνιες και περνάει Πολυτεχνείο Πάτρας οπότε τα επόμενα χρόνια θα προσπαθήσει να παίξει σε ομάδα της Πάτρας, αυτή τη στιγμή κάνει προετοιμασία με τον ΑΟΛ γιατί στον Άγιο Γεώργιο ήταν δανεικός . Σας ευχαριστώ και πάλι Τρύφωνας Χουσελάς

Ο Νικηφόρος απαντάει


Όταν κάνω κάτι σωστό δεν νομίζω ότι μου ανήκουν συγχαρητήρια. Το μεγάλο μπράβο σε σας τους γονείς που έχετε πετύχει να έχετε παιδιά προικισμένα.
Και είναι η δεύτερη περίπτωση που έτυχε στο δρόμο μου. Και αυτός ήταν άριστος ποδοσφαιριστής και μαθητής που στο τέλος τον κέρδισε και αυτό το πολυτεχνείο.
Εδώ όμως εφόσον ο γιο σου συνεχίζει στην Πάτρα να χτυπήσει την πόρτα της Παναχαϊκής και όχι κάποιας μικρής ομάδας Από καρδιάς εύχομαι στο δικό μου δεκάρι να γίνει ένας καλός επιστήμονας και αν έχει χρόνο και να υλοποιήσει το ταλέντο του που ο Θεός του το χάρισε. Ήταν άτυχος που γεννήθηκε σ έναν νομό που το ποδόσφαιρο διοικεί ένας Λήσταρχος.