Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Αυτοί που υπηρετούν την αλήθεια γράφουν το όνομά τους. Οι ψεύτες κρατούν την ανωνυμία τους


Αποτέλεσμα εικόνας για γνωμικά για την ανωνυμία


Δέχτηκα το παρακάτω μήνυμα και που δημοσιεύω για να το σχολιάσω μαζί σας 



Βρε μαλάκα αφού τα έκανες σκατά με το ποδόσφαιρο τώρα πας να βάλεις πόδι και στην πολιτική.Βέβαια το ταμείο του δημάρχου έχει πολλά χρήματα αλλά εσύ που είσαι λιγούρης δεν χρειάζεται και μ ένα δεκάρικο είναι μεγάλο ποσό για να λιβανίζεις. Άλλο ποδόσφαιρο και άλλο δημοτικά. Αφού έφαγες καλά από τον Δημήτρη Μπινιάρη ( αν αυτά που λέει ισχύουν κατά 30 %) είσαι ένα λαμόγιο το πρώτο στην Κορινθία. 

Απαντάει ο Νικηφόρος 

Κατάλαβα ότι το ολιγόλογο δημοσίευμα μου είχε απήχηση και μάλιστα πολύ μεγάλη μια και γνωρίζω να γράφω έχοντας υποβολέα τον Νίκο Καζαντζάκη που τα λόγια του χρόνια παθιασμένα υπηρετώ. Δεν πιστεύω ότι ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 είπε κάτι σε βάρος μου. Ο άνθρωπος είναι έντιμος προσόν που κάνει κακό στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκα μ όλες μου τις δυνάμεις να τον ενημερώσω ότι δεν αντιμετωπίζει σωστά τις καταστάσεις που του παρουσιάζονται. Με αποτέλεσμα να μη μ ακούσει με τα γνωστά αποτελέσματα. 
Η αυλή του αποδείχτηκε πανίσχυρη και αυτή τον οδήγησε ενώ είχε  μια ομάδα μοντέλο να χάσει αήττητη το πρωτάθλημα. 
Είναι η δεύτερη συνέντευξη που παρακολουθώ του Δημάρχου και είδα ότι κανένας δεν του κάνει ερωτήσεις για να μη εκτεθεί. Και ο λόγος είναι ότι θέλουν να τα έχουν καλά μ όλους. Ενώ εγώ φροντίζω να τα έχω καλά μόνο με την αλήθεια Για την οποία είχε πει ο μέγιστος Μάρτιν Λ. Κίνγκ έννοια ευλογημένη από τον Χριστό. 
Αυτό δεν το αλλάζω όχι με το ταμείο του δήμου αλλά ούτε με το Θησαυροφυλάκιο της Αγγλίας. Και αυτό μόνο σου θα το διαπιστώσεις ρωτώντας για μένα αν μου έχει δώσει ένας μονόλεπτο τότε θα δεχτώ αυτά που γράφεις. Αυτά για τον πρόεδρο της Κορίνθου 06 είναι παραμυθάκι.
Τρομοκρατηθήκατε γιατί έδειξα τον σωστό τρόπο προβολής το έργο του Δημάρχου χωρίς να είμαι φίλος του. Το ίδιο θα έκανα με οποιοδήποτε που θα είχε να παρουσιάσει αυτό το τεράστιο έργο Και μάλιστα με το υστέρημα των δημοτών Και αυτό έπρεπε να το μάθουν από το στόμα του Δημάρχου οι δημότες του  Γιατί τα χρήματα τους δεν ξοδεύτηκαν άστοχα. 
Τώρα έρχομαι στην αφεντιά σου που δεν τόλμησες να γράψεις το όνομα σου. 
Να διαβάσει τα λόγια του Σενέκα " Η τύχη φοβάται και τρέμει τους γενναίους αλλά τρομοκρατεί και ποδοπατεί τους δειλούς "