Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Το γήπεδο της Πέραχώρας πέρασε σε διάρκεια κατασκευής και αυτό το γεφύρι της ...Αρτας.

Ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που κοκκινίζει· ή που θα έπρεπε να το κάνει.

Μαρκ Τουαίην, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας         


                 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
Κύριε Δήμαρχε του Δήμου Λουτρακίου --Πέραχώρας --Αγίων Θεοδώρων  ένας εισαγγελέας με κοντά παντελόνια σας κατηγορεί ότι εν γνώσει σας του στερείσατε το δικαίωμα να
μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του το ποδοσφαιρικό  Που το θεωρεί εφάμιλλο του Φουρτούνη  Αυτό το όνειρο δεν έχει κανένας το δικαίωμα να του στερεί. Και περιμένει την απολογία σας για να σας αθωώσει ή να σας δικάσει. Συνήγορος του θα είναι ο Νικηφόρος που ποτέ δεν πέρασε το κατώφλι του γραφείου σας. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία. 


                      Η εικόνα ίσως περιέχει: σπίτι και υπαίθριες δραστηριότητες

Αυτή η φωτογραφία δεν μας παρουσιάζει κανένα καταυλισμό ΡΟΜΑ ούτε κάτι κατάλοιπα από τους πρόσφυγες του 1922 που ήρθαν οι πατριώτες μας από τα ματωμένα χώματα. Τίποτα απ΄όλα αυτά Είναι τα αποδυτήρια του γηπέδου της Πέραχώρας που δεν βρέθηκε ένας να τα γκρεμίσει.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Είμαι ο τελευταίος που έχω επισκεφτεί το γήπεδο της Περαχώρας και πήρα συνέντευξη από τον πρόεδρο της τοπικής ομάδας γιατρό Δημήτρη Βασιλεου Και την οποία παρουσίασα στο κανάλι που συνεργαζόμουν τότε.
Για να είναι σήμερα πρόεδρος ή μέλος του Δ Σ της Πέραχωρας πρέπει ΄να είναι ή αφελής ή να αγαπά πολύ αυτό το πανέμορφο και πεντακάθαρο χωριό.Και ο γιατρός δεν ξεχνά τις ρίζες του. 
Σήμερα ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων είναι ή αδιάφορος ή εχθρός του ποδοσφαίρου στο Δήμο μας. 
Για να υπάρξει η ομάδα της Πέραχωρας πρέπει να κάνει προπόνηση σ ένα γήπεδο που απέχει 20 χιλιόμετρα από την έδρα της .Και εκεί μετά το ταξίδι το γήπεδο δεν το έχει η προσφυγική ομάδα της Πέραχώρας αλλά το μοιράζεται με τον Α Ο Λουτρακίου --Ολυμπιακό Λουτρακίου -- Ισθμιακό-- Ποσειδώνα  Κυρα Βρύσης  Και ενώ ο δήμαρχος Κορινθίων είναι πρωταθλητής στην κατασκευή ποδοσφαιρικών γηπέδων κ. Μουρούτσο ο του Λουτρακίου δεν μπόρεσε να φτιάξει το γήπεδο της Περαχώρας.
Δήμαρχε το μπλοκ μου δεν έχει διαφημίσεις και ούτε γνωρίζω το γραφείο σου γιατί την πόρτα του δεν θα περάσω ποτέ για ίδιον όφελος.