Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Νικηφόρος σχολιάζει πολιτικά: Δήμαρχος και Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κορινθίων υβρίζονται από τον δικό τους άνθρωπο και κανένας δεν θίγεται . Και έχουν την απαίτηση να τους σέβονται.

Γνωρίζω ότι η σιωπή είναι το καλύτερο επιχείρημα όπως και ενοχή αφού δεν υπάρχει δικαιολογία. . Εσείς κ. Δήμαρχε μπορείτε να μας γνωρίσετε πως την ερμηνεύετε την σιωπή σας 

Διαβάζω

Δήμαρχος Κορινθίων: Αυτά συζητήσαμε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη 







Απορίες  του Νικηφόρου. 

Δήμαρχε κάποτε όταν είσαστε πρόεδρος του επιμελητηρίου  μιλήσαμε μαζί μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και ομολογώ ότι με ενθουσιάσατε για την πληρότητα του λόγου σας. Από τότε δεν ασχολήθηκα μαζί σας γιατί η δική μου ενασχόλησης ήταν ο αθλητισμός  
Σας θυμάμαι τότε που είχατε ενωθεί με τους αντάρτες  Δημοτικούς Συμβούλους του Δημάρχου Πνευματικού και ψηφίσατε  να πάρει ο ανεπάγγελτος πρόεδρος προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος το ποσόν των 30.000 ευρώ που δεν ήταν δικά σας αλλά των δημοτών σας που με την ψήφο των σας έδωσε το δικαίωμα να τα διαχειρίζεστε. 
Και όταν ήρθατε στην εξουσία και στην ομάδα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου που έχει πάρει την θέση του Π Α Σ Κόρινθος στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας   του εγκρίνατε  το ποσό των 15.000 ευρώ το μισό από αυτό που δίνατε μάχη να πάρει ο εκλεκτός σας τότε. 
Και έρχονται τα πράγματα και αλλάζουν και εσείς που πιέζατε τον Πνευματικό για τον Π Α Σ Κόρινθος να σας χαρακτηρίσει ο προστατευόμενος σας ότι δεν έχετε ανάστημα και ήθος. Αυτό το είπατε στον υπουργό  προστασίας του πολίτη ότι ένας πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας μας βρίζει και εμείς σιωπάμε γιατί τα ίδια κάναμε όταν είμαστε στην αντιπολίτευση. Και δεν σας είπε ο υπουργός ότι δεν μπορώ να σας προστατεύσω αφού  δέχεστε να σας βρίζουν χωρίς να διαμαρτυρηθείτε. 
Με αυτές τις προϋποθέσεις μπορείτε να διοικήσετε τον Δήμο κ. Δήμαρχε;