Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Γιώργος Σαρρής ένας πρόεδρος ένωσης που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έγινε πρόεδρος της Ε Π Ο

'Ενας μάρτυρας που είδε κάνει πέρα σαράντα μάρτυρες που άκουσαν
Είπατε κ. πρόεδρε της Ε Π Ο ότι έχουμε διαιτητές και είσαστε  υποχρεωμένος να βλέπετε  τον αξιοθρήνητο συμπολίτη σας κ. Γιάχο που μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αν υπήρχε πολιτεία που ήθελε να προστατέψει τα νιάτα έπρεπε να του είχε απαγορεύσει να περνά έξω από τα γήπεδα ποδοσφαίρου. Όπως και το άλλο διαιτητικό φρούτο τον κ. Τριτσώνη που αποτελεί προσβολή η παρουσία του μέσα στα γήπεδα του ποδοσφαίρου.
Αλλά και τον απερίγραπτο Σιδηρόπουλο που ναι μεν απέβαλλε τον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Μάνταλο ενώ έπρεπε να αποβάλει τον Βασιλάκη αλλά μετά την αποβολή έδωσε τα πάντα στην Ξάνθη. Το δε δεύτερο ημιχρόνιο δεν πρέπει να παίχτηκαν ούτε τα 25 λεπτά ποδόσφαιρο . Και αυτό ευνοούσε την ομάδα που αγωνιζόταν με 10 παίκτες. Ο δε τερματοφύλακας Κυριακίδης της Ξάνθης ;έκανε τουλάχιστον δέκα λεπτά καθυστέρηση Και η εικόνα που παρουσίαζε ο κ. Σιδηρόπουλος  πριν να αρχίσει ο αγώνας μπαράζ ήταν αξιοθρήνητη. Σαν να ήταν επαίτης έξω από μικρή εκκλησία.
Αλλά ας έρθουμε και στον αξιότιμο κ. Ηλία Σπάθα που ναι μεν είναι διαιτητικό ταλέντο αλλά και διαιτητής για ειδικές αποστολές Ο κ. Μάνταλος μετά τους αγώνες του Κυπέλλου Ατρόμητος -- Ολυμπιακός και Π Α Ο Κ -- Ολυμπιακός έπρεπε να είχε εξαφανιστεί ως επικίνδυνος για το άθλημα.
Ο κ. Δελφάκης ο εκλεκτός του κ. Μπρούτζο δεν κάνει να διαιτητεύει ούτε σε σχολικούς; αγώνες.
Και ερχόμαστε στον κ. Βοσκάκη που ήταν αυτός που υποβίβασε τον Άρη Θεσσαλονίκης με τον αγώνα Βέροιας-Άρη που τόλμησε και κέρδισε ο Άρης την ομάδα του παράγοντα με το γλυκύτατο όνομα ( Καραμελίδης)  Αλλά και ο κ. Αρετόπουλος με τον αγώνα Πλατανιάς -- ΠΑΟ που ρεζίλεψε την διαιτησία. Ο δε κ. Δημητρόπουλος είναι ο διαιτητής που μετατρέπει το επιθετικό φάουλ σε πέναλτι ( Βέροια--Κέρκυρα). Και σε αγώνα κυπέλλου μεταξύ  Παναχαϊκής και Ολυμπιακού επιστρατεύεται όλη η Αστυνομική δύναμης Αχαΐας  για να τον βγάλουν από το γήπεδο.
Τώρα αν πιάσουμε τα μέλη της Κ Ε Δ θα κουράσουμε αυτούς που μας διαβάζουν. γιατί έχουν τόσα πολλά αρνητικά που είναι και αυτοί ακατάλληλοι να διοικούν διαιτητές.
Είμαι βέβαιος κ. Σαρρή ότι δεν πρέπει να έχετε καταλάβει ότι είσαστε πρόεδρος της Ε Π Ο . Αλλά δεν είσαστε και ο μόνος. Γιατί ούτε και ο κ. Αδριανός γνωρίζει ότι είναι υπουργός αθλητισμού. Και επομένως αποτελείτε ένα υπέροχο ντουέτο που οδηγεί το ποδόσφαιρο μας  ΣΤΗΝ ΠΛΉΡΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΊΑ. Βέβαια εσείς τώρα απολαμβάνετε τους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου με τα χρήματα που οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν. Και δεν έχω καμία απαίτηση να γνωρίζετε από ποδόσφαιρο γιατί η Χίος ποτέ δεν είχε. Αλλά όμως να βγαίνετε την μια μέρα και να δηλώνετε ότι θα φέρετε ξένο αρχιδιαιτητή. Την άλλη ότι δεν θα αλλάξει τίποτα  Και την τρίτη και φαρμακερή να δηλώνετε ότι είσαστε Ολυμπιακός φανερώνουν έναν άνθρωπο που δίκαια κατέχει την θέση του προέδρου της Ε Π Ο.
Κύριε Σαρρή μια Αραβική παροιμία λέει " ...κάλλιο αφέντης σ' ένα ψωμί  παρά δούλος σε ένα φούρνο" Καλό θα είναι να την μελετήσετε. Και είμαι βέβαιος ότι αν την καταλάβετε θα παραιτηθείτε του αξιώματος που σήμερα ΤΥΠΙΚΆ  και όχι ουσιαστικά έχετε.