Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η παράγκα της ...Βραζιλίας

Μια πολύ μικρή ομάδα αλλά με Ιστορική φανέλα που είναι υποχρεωμένοι οι διαιτητές της μεγάλης παράγκας που ονομάζεται αυτή του Μούντιαλ να την προσέξουν . O Iάπωνας διαιτητής Νισιμούρα τα μούσκεψε με το καλημέρα. 
Η Βραζιλία δεν ενθουσίασε αλλά συνήθως οι ομάδες του Σκολάρι δεν φτιάχνονται για να εντυπωσιάσουν αλλά για να νικούν. Η "σελεσάο" έχει χαφ ποιότητας και παρά το γεγονός ότι της λείπει ο καλός φορ (ο Φρεντ ήταν ανύπαρκτος), έδειξε ότι μπορεί να τα... βολέψει αγωνιστικά. Η Κροατία θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία αλλά προδόθηκε τόσο από το διαιτητικό σφύριγμα όσο και από τα δικά της ατομικά λάθη που έδιναν μπάλες στους Βραζιλιάνους.
Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Παουλίνιο (63' Ερνάνες), Λουίζ Γκουστάβο, Οσκάρ, Χουλκ (68' Μπερνάρντ), Νεϊμάρ (88' Ραμίρες), Φρεντ.
Κροατία: Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Λόβρεν, Βρσάλκο, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Κόβατσιτς (61' Μπρόζοβιτς), Πέρισιτς, Όλιτς, Γέλαβιτς (78' Ρέμπιτς).
Και ο δυστυχής Άνταμ Σμίθ το 1750 είχε πει ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν στην οικονομία Γιατί φανταστείτε από τον πρώτο αγώνα να πει αντίο από τους αγώνες η οικοδέσποινα θα έχουμε ένα παγκόσμιο κύπελλο με άδεια καθίσματα  Γιατί και οι διαδηλώσεις θα παίξουν και αυτές τον αποθετικό τους ρόλο. Αυτά θα βλέπει ο κ. Σαρρής και θα λέει ότι έξω πάνε ακόμα χειρότερα. 
Και ζήτω του Γιάχου που ζει για να μας διδάσκει ότι η παρηγοριά του κακού είναι το κάκιστο.