Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Δεν ανέχομαι οι αεριτζήδες να με διοικούν με την ανοχή των εκλεκτών του λαού

Κάπου διάβασα κάτι και νομίζω ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην σημερινή επαφή μαζί σας γιατί σήμερα θέλω να εξηγηθώ για να μη παρεξηγηθώ μαζί σας φίλες και φίλοι Ο Χριστός από του Σταυρού ετόνισε ότι οι σταυρωτές του δεν ξέρουν τι κάνουν "Ού γαρ οίδασι τι ποιούσι"
Εμείς υπό την σκιά του Σταυρού του πρέπει να δείξουμε στους αρνητές του ότι δεν ξέρουν τι κάνουν "
Νομίζουν ορισμένοι ότι με όλα αυτά που κάνουν θα με τρομοκρατήσουν και θα πάψω να αγωνίζομαι για την αλήθεια και την δικαιοσύνη έννοιες ευλογημένες από τον Χριστό. 
Ποτέ δεν προκάλεσα κανέναν και ούτε θα το κάνω. Αλλά όμως δεν είμαι διατεθειμένος να κλείνω τα μάτια σε αυτά που γίνονται δίπλα μου. Και ούτε θα επιτρέψω σε άλλους να κακοποιούν την αλήθεια  σε βάρος μου  και εγώ να σφυρίζω αδιάφορος. Οι πλάκες τελείωσαν και έχουμε μπε3ι πλέον στις σοβαρές αποφάσεις 
Γιατί πρέπει να δείξουμε στους αρνητές Του ότι μπορούν να φοράν τον κοινωνικό μανδύα και να κάνουν ότι θέλουν και εμείς οι ανώνυμοι όλα αυτά να τα δεχόμαστε. Και τους απαντάμε με τα λόγια του Αισχύλου
 Έστι δίκης οφθαλμός, ός τα πανθ 'ορά (Υπάρχει οφθαλμός της θείας Δικαιοσύνης, ο οποίος αεριτζήδες παρακολουθεί τα πάντα)