Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Μόνο ενωμένες οι δυνάμεις του Λουτρακίου μπορούν πλέον να το σώσουν.

Όταν παρέδωσε τον δήμο το 2010 στον Κώστα Λογοθέτη κανείς δεν μπορούσε να υπολογίσει ακριβώς ποιά ήταν η οικονομική θέση του δήμου Λουτρακίου....
Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο Γιώργος Γκιώνης είχε λάβει δύο δάνεια συνολικού ύψους 19 εκατομμύρια ευρώ.
Επίσης είχε κάνει υπερβάσεις περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή τριών έργων.

-υδροθεραπευτήριο
-κολυμβητήριο
-Δημοτική αγορά


Και όλα αυτά με την Ανώνυμη τουριστική εταιρεία σε κατάσταση διάλυσης.

Το 32% των πολιτών όμως θεώρησε ότι καλώς τα έκανε όλα αυτά και το 60% την δεύτερη Κυριακή του έδωσε την δυνατότητα να ξαναγίνει δήμαρχος.

Ένας καλοπροαίρετος πολίτης περιμένει η επιστροφή του κ.Γκιώνη να είναι διορθωτική για τα λάθη του παρελθόντος.

Κανείς δεν θέλει να αποτύχει ξανά.

Αν αποτύχει και πάλι το Λουτράκι θα σωριαστεί και δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να παρακαλά την Κόρινθο να το πάρει μαζί της για να μπορούν να πληρώνονται τουλάχιστον οι υπάλληλοι.

Τα προβλήματα είναι τεράστια και ήδη ξεκινά με το καζίνο κλειστό.

Ήδη ο τρόμος έχει αρχίσει να πλανάται πάνω από την πόλη

Αυτός πρέπει τώρα να πάρει τις αποφάσεις και να τις υλοποιήσει ο απερχόμενος μέχρι τον Αύγουστο. Δική του είναι πλέον η ευθύνη από το βράδυ της Κυριακής.

Τα πράγματα είναι απίστευτα δύσκολα.

ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ παρέδωσε και ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ θα παραλάβει.

Η πόλη είναι πολύ πιθανόν να γίνει πόλη της ανεργίας, της ανέχειας και της φτώχειας και μάλιστα σύντομα.

Μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος;

Κατά την γνώμη μας ο νέος δήμαρχος έχει μπροστά του μία και μόνο επιλογή. Να διοικήσει τον δήμο με την ΑΠΟΛΥΤΗ συνεργασία και των άλλων παρατάξεων. Κάθε άλλη σκέψη θα είναι απλά καταστροφική. Μόνο ενωμένες οι δυνάμεις του Λουτρακίου μπορούν πλέον να το σώσουν.

Χρειάζονται οι προσωπικές υπερβάσεις τώρα του κ.Γκιώνη.

Πηγή: diogenis-press.gr

Σχολιασμός  Νικηφόρου

Δεν το έχω ποτέ κρύψει ότι εδώ στην Κορινθία εγώ ο ερασιτέχνης δημοσιογράφος ότι αναγνωρίζω δυο δημοσιογράφους στο νομό μας που και με τους δυο κατά καιρούς είχα ανοικτούς λογαριασμούς  μαζί τους γιατί διαφώνησα επάνω σε διάφορα θέματα. Και τότε που είχα την αντιπαλότητα μαζί τους στα γραπτά μου και στα προφορικά μου ποτέ δεν αμφισβήτησα την ικανότητα τα τους .  Και αυτοί ήταν η κυρία Νίνα Κασιμάτη και ο κ. Γιάννης Λάμπρου.
Και ερχόμαστε σήμερα στον Γιάννη Λάμπρου που έγραψε αυτό το  σπουδαίο Άρθρο και που είναι και όλα τα λεφτά όπως θα  μας έλεγε και ο αλησμόνητος ηθοποιός μας  Σπύρος Καλογήρου  
Και ήρθε η ώρα να αποδείξεις κ. Γκιώνη ότι δικαιολογημένα ο λαός του δήμου μας σε ψήφισε για να τον διοικήσεις αν έχεις καταλάβει ότι εσύ τον οδήγησες στον γκρεμό και ότι εσένα σε επέλεξαν οι δημότες για να τους διοικήσεις. Ο λαός αποφασίζει και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ετυμηγορία του. Αλλά και κανέναζς δεν έχει το δικαίωμα και να διαμαρτυρηθεί.