Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ: Μετά τις εκλογές το νερό του Σχίνου έγινε…San Pellegrino..!


 Αυτά γράφει ο Γιάννης Λάμπρου στο μπλοκ του ( Διογένης πρεσ) και βγάζει στον 

αέρα τον πόλεμο που έκαναν   ορισμένοι 

επαγγελματίες (λαδωμένοι ) κονδυλοφόροι 

για να στείλουν  στο καναβάτσο τον Κώστα 

Λογοθέτη


To νερό του Σχίνου μέχρι να γίνουν οι δημοτικές εκλογές,διωκόταν ως το χειρότερο νερό της Ελλάδας.
Ενώ έβγαζε ανακοινώσεις το τμήμα υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κανείς δεν τις λάμβανε υπ’οψιν του…!
Έτσι το νερό του Σχίνου:
Ήταν επικίνδυνο ακόμα και να πλύνεις τα χέρια σου (έλεγε “επιστήμονας”) γιατί είχε απίστευτες συγκεντρώσεις εξασθενούς χρωμίου.
Έβγαζε λάσπη, είχε μικροοργανισμούς και κινδύνευε η υγεία των κατοίκων.
Ο τοπικός σύλλογος έκανε σχεδόν  κάθε Κυριακή συσκέψεις για το νερό, άλλοι μάζευαν υπογραφές για να καταγγείλουν την “εγκληματική αδιαφορία” του δήμου.
Δημοσιεύματα ακόμα και σε μεγάλες Αθηναϊκές εφημερίδες.
Το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βούλιαξαν από καταγγελίες για το νερό που…σκορπούσε τον θάνατο, όπως άφηναν να εννοηθεί όσοι διακινούσαν το σενάριο αυτό…
Όλα αυτά κρατούσαν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες στον δήμο Λουτρακίου…!
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ…
ΘΑΥΜΑ-ΟΑΥΜΑ….!
Μόλις τελείωσαν οι εκλογές το νερό του Σχίνου εκεί που ήταν καρκινογόνο και άλλα πολλά…έγινε εφάμιλλο του San Pellegrino (του καλύτερου φυσικού νερού στον κόσμο)….!!!!!
Ποιος διαβεβαιώνει ότι το νερό έγινε θαυματουργό και δεν έχει κανένα πρόβλημα;
Μα η διεύθυνση υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου μετά από έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ…!
ΝΑΙ…
Είναι η ίδια διεύθυνση που το λέει εδώ και δύο χρόνια αλλά σύλλογοι και συλλογικότητες δεν ήθελαν καν να το ακούσουν..
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου το 2012

Ασφαλές το νερό στο Σχίνο

Ανυπόστατες οι αναφορές για εξασθενές χρώμιο, λέει η Περιφέρεια

Ανυπόστατες χαρακτηρίζει η Περιφέρεια τις αναφορές για εξασθενές χρώμιο
Ανυπόστατες και ανεύθυνες χαρακτηρίζονται οι αναφορές για εξασθενές χρώμιο στο νερό του Σχίνου Κορινθίας, από τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Πουλά. Ο αρμόδιος για τον τομέα της Υγείας αντιπεριφερειάρχης σε δήλωσή του χαρακτηρίζει «Απολύτως ασφαλές το νερό της περιοχής».
Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια προέβη άμεσα, με τις αρμόδιες υπηρεσίες της, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους, αποτέλεσμα των οποίων υπήρξε η κατηγορηματική διάψευση των όποιων υπονοιών για αμφίβολης ποιότητας νερό στην εν λόγω περιοχή.
Τα δείγματα που συλλέχθηκαν εστάλησαν άμεσα στο Γενικό Χημείο του Κράτους, το οποίο μετά τους προβλεπόμενους εργαστηριακούς χημικούς ελέγχους απεφάνθη ότι όλες οι τιμές βρίσκονται εντός ορίων και χαρακτηρίζονται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει η ισχύουσα Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πίνακες με τα αποτελέσματα των μετρήσεων.
Τώρα οι ίδιοι άνθρωποι χωρίς ντροπή τρέχουν να κρεμάσουν την γνωμάτευση της περιφέρειας…!
ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ
Αφού κατάφεραν ισχυρό πλήγμα στον τουρισμό και τα μαγαζιά της περιοχής, αφού τρομοκράτησαν τον κόσμο και διέσπειραν απίστευτα πράγματα…
ΤΩΡΑ τρέχουν να δηλώσουν ότι κατόπιν ενεργειών τους (ως άλλοι Καματεροί) το νερό έγινε θαυμάσιο και ασφαλές…!
Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αρκεί η λέξη ντροπή.
Χρειάζεται κάτι περισσότερο…!
Οι εισαγγελείς της Κορίνθου τι λένε;
Σχολιασμός Νικηφόρου 
Είδατε πως κερδίζονται οι εκλογές; Και θριαμβεύουν οι ικανοί στην προπαγάνδα όταν έχουν δικούς τους λαδωμένους κονδυλοφόρους που έχουν ισοπεδώσει τα πάντα και τους πάντες. Και βλέπεις τα διάφορα μπλοκ που μάλιστα αυτοτιτλοφορούνται τα
 πρώτα. Να δημοσιεύουν θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με το Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και να κάνουν τους μουγκούς στην διασπάθιση των χρημάτων του Δήμου στην περίοδο 2007 20190  από τον κ. Γ.Γκιώνη και να μη τολμούν να γράψουν το παραμικρό. 
Εμείς δεν αρχίσαμε την αντιπολίτευση στην Παρέμβαση Πολιτών αλλά την συνεχίζουμε. Γιατί όταν ο κόσμος πεινά κ. Γκιώνη εσείς δεν έχετε το δικαίωμα να διορίζετε σε θέσει κλειδιά ( σερβιτόρες στο κυλικείου του δήμου )  με ετήσιες συμβάσεις  η πρώτη  27.625 ευρώ ( δραχμές 9.392.500)  (χρονική περίοδος 1.8.2008 έως 31 7 2009  και η δεύτερη  27.000 ευρώ ( δραχμές 9.180.000)  ( χρονική περίοδος 17.11.2008 έως 16.11.2009) Που σημαίνει ότι τους μήνες Δεκέμβριο 2008 και Ιανουάριο Φεβρουάριο Μάρτιο Απρίλιο Μάιο Ιούνιο και Ιούλιο 2009  πλήρωνε η Δ Α Ε Τ Λουτράκι Α Ε το μήνα για σερβιτόρες 4552 ευρώ ( δραχμές 1.547.680) Και τον μήνα Νοέμβριο  2008  ευρώ 3.427 ( Δραχμές 1.165.180)
Και κρατάς άκρα του τάφου σιωπή λαδωμένε κονδυλοφόρε κ. Ηλιακόπουλε  που σε έπιασε επ' αυτοφώρω με την γίδα στον ώμο κ. Γιαννούλη  και έχεις κάνει κύριο θέμα την προκαταβολή για να αγοράσει ο εργολάβος - πολιτικός του σπίτι του Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη που ως δήμαρχος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα έξοδα της οικογένειας του  Και η δωροδοκία αυτή να γίνει μέσω τραπέζης.  
Συκοφάντη Πάνο Ηλιακόπουλε τι έχεις να γράψεις για τα δυο αυτά θέματα ;