Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ο κ. Αθανάσιος Ιατρού εκπροσωπεί την ένωση αντικανονικά και οι κεκράτες - σωματεία αυτό το δέχονται.


Διαβάζω μια ανακοίνωση του Α Ο Λ
Υπήρχαν προτάσεις από ομάδες Γ Εθνικής για να γίνει ένα επίσημο φιλικό-γιορτή και να εορταστεί η άνοδος στη Γ Εθνική με κάθε ... μεγαλοπρέπεια.  
Το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι προτίμησε όμως κάτι πιο απλό,
"ταπεινό" και οικογενειακό. Έτσι, η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των τμημάτων Υποδομής πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Sport Camp μέσα σε γιορτινό και εύθυμο κλίμα.
ΣΤΑ Αγωνιστικά Τμήματα Των μ ικρών οράνιε ΠΟΥ κατέκτησαν ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΑ Πρώτη αντίστοιχα Πρωταθλήματα ΠΟΥ συμμετείχαν απενεμήθηκαν κύπελλα ΚΑΙ αναμνηστικά μετάλλια.
Στην αντρική ομάδα που κατέκτησε την άνοδο στη Γ Εθνική δόθηκε αναμνηστικό Κύπελλο εκ μέρους της Ε.Π.Σ Κορινθίας.
Οι βραβεύσεις των ομάδων έγιναν από τους κ.κ Βράκα και Ιατρού (εκ μέρους της Ε.Π.Σ Κορινθίας), τον κ. Ζόγκα (εκ μέρους του Sport Camp) και του κ. Μπεκιάρη (ως εκπρόσωπος του Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου).
Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση του τμήματος Projuniors από τον Φανούρη Γουνδουλάκη, ποδοσφαιριστή της Π.Α.Ε Πλατανιάς Χανίων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθησαν αγώνες μεταξύ όλων των τμημάτων της Ακαδημίας ενώ οι ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ομάδων Παίδων και Νέων σχημάτισαν 4 ομάδες και έδωσαν δύο αγώνες ημίωρης διάρκειας.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.
Οφείλουμε, τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Νεκτάριο Καλλιάρα για την ευγενική του χορηγία στην εκδήλωση.
Σχολιασμός Νικηφόρου
Επειδή ο χειριστής του μπλοκ με προκαλεί βάζοντας την φάτσα μου κάτω από διάφορα κείμενα του Π Α Ο Λουτράκι για να σχολιάσω είμαι υποχρεωμένος να του πω οι μαγκιές φίλε μου εκεί που σε παίρνουν.
Γιατί όταν στο γήπεδο την ομάδα σας την παρακολουθούσαν ελάχιστοι μέσα σε αυτούς ήμουνα πρώτος και καλύτερους Και παρέμεινα και ο μοναδικός πιστός οπαδός της παιδικής και εφηβικής ομάδας.
Που έχω κάνει αναρίθμητες εκπομπές την εποχή που κανένας δεν διέθετε ούτε δευτερόλεπτο τηλεοπτικού χρόνου γενικά για το ποδόσφαιρο των μικρών παιδιών που όμως είμαι ο μόνος που είχα προβλέψει ότι κάποτε θα γινόντουσαν μεγάλοι και θα οδηγούσαν στα πεπρωμένα την ομάδα τους όπως και έγινε. .
Δυο δε φορές ήμουνα πρόεδρος των γενικών συνελεύσεων της ομάδας και από εκεί τα έβαλα με την μη σωστή αντιμετώπιση από το δήμο την ομάδα του Π Α Ο Λουτράκι.
Όταν όμως βλέπω τον πρόεδρο της ομάδας σας να φιλάει μετά τις εκλογές τον κ. Τσιχριτζή και πριν από τις εκλογές να παίρνει θέση υπέρ μια παράταξης αναγκάστηκα επώνυμα να καταγγείλω όλες αυτές τις πρωτάκουστες κινήσεις που δεν τις κάνει ούτε μια ομάδα του πλέον απομακρυσμένου χωριού.
Ήταν βέβαιο ότι αυτή η ομάδα έτσι που ήταν διοικητικά οργανωμένη θα έφτανε ψηλά. Αλλά δεν πρέπει να μη ξεχνούμε ότι στην κορυφή είναι δυσκολότερο να κρατηθείς από το να ανέβεις.
Και ερχόμαστε στο σχολιασμό της ανακοίνωσης την οποία μόνο εγώ μπορώ να κάνω γιατί δεν υποκρίνομαι
Γράφετε ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ σας Ότι   ΟΙ βραβεύσεις Των Ομάδων έγιναν ΑΠΌ πολυακουσμένα κ.κ Βράκα ΚΑΙ Ιατρού (εκ μέρους της Ε.Π.Σ Κορινθίας),
Μπορείτε να μας πείτε ποιος είναι ο κ. Ιατρού που ένα σωματείο που θα μας εκπροσωπήσει στα πρωταθλήματα εκτός Κορινθίας του δώσατε βήμα για να βραβεύσει ως εκπρόσωπος της Ε Π Σ Κορινθίας τους αθλητές του?
Μέλος της πειθαρχικής επιτροπής που δεν μπορεί να είναι μέλος του Δ Σ της ένωσης ή της Εξελεγκτικής επιτροπής ή οιουδήποτε άλλου οργάνου και επιτροπών της Ε Π Σ Κορινθίας Άρθρο 41 παράγραφος 2 του καταστατικού της Ένωσης
Επίσης στο ίδιο άρθρο και στην παράγραφο 5 το καταστατικό γράφει «Η πειθαρχική επιτροπή ή τα τυχόν άλλα πρωτοβάθμια πειθαρχικά όργανα της Ε Π Σ Κορινθίας δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να ελέγχουν με οποιοδήποτε τρόπο αποφάσεις του Δ Σ της Επίσης δεν έχουν αρμοδιότητα πειθαρχικού ελέγχου των μελών του Δ Σ της Ε Π Σ Κορινθίας.
Επομένως όχι μόνο δεν μπορεί το μέλος της πειθαρχικής επιτροπής να εκπροσωπεί την ένωση αλλά αντίθετα απαγορεύεται γιατί δεν πρέπει να έχει καμία σχέση ούτε με την ένωση αλλά ούτε με τα σωματεία.
Και είναι κωμικό να βλέπεις έναν δικαστή να κάνει βραβεύσεις. Επίσης να πηγαίνει στα γήπεδα και να κάνει τον παρατηρητή και ο αγώνας να γίνεται με δυο πρόστυχα πανό αναρτημένα (παιχνίδι Θύελλας Κ. Διμηνιου και Κόρινθος 06) που προσβάλουν τους Κορίνθιους και αντί να πάει σπίτι για παράβαση του κανονισμού του ποδοσφαίρου πηγαίνει και βραβεύει 

Η περίπτωσης Ιατρού

Εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε και να μελετήσουμε την περίπτωση κ. Ιατρού που είναι πέρα ​​για πέρα ​​ιδιάζουσα.


Στη Γενική Συνέλευση των σωματείων Κορινθίας που έγινε την πρώτη Ιουλίου του 2013, χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα ο κ. Ιατρού παρά μόνο αυτή του σωματοφύλακα του κ. Τσιχριτζή στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος αφού δεν εκπροσωπούσε κανένα σωματείο έκανε επίθεση σε παράγοντα σωματείου. Με την βοήθεια δυο μπράβων.  
Και αυτό το γεγονός το έγραψα με ανοικτή επιστολή που έκανα στον τότε αστυνομικό διευθυντή. Αλλά και με επίσκεψη που έκανε την επαύριον των επεισοδίων στο αστυνομικό τμήμα ο παράγοντας που απειλήθηκε με ξυλοδαρμό γνωστοποίησε στον διοικητή του το συμβάν.
Και όταν έμαθα ότι ο κ. Ιατρού με μήνυσε για την επιστολή μου αυτή και ότι μου έκανε αγωγή εργατική διαφορά για να αυξήσει τα οικονομικά του παρουσιαστικά στον Αστυνομικό Διευθυντή και του έδειξα την εφημερίδα που έκανα την καταγγελία και του ζήτησα να μου πει γιατί δεν επιμελήθηκε της καταγγελίας μου Και με ύφος που δεν θα το είχε ούτε αστυνομικός του εμφυλίου μου είπε ότι δεν διαβάζω εφημερίδες.Μα για όλα αυτά και άλλα πολλά θα απασχολήσουν προσεχώς το Πανελλήνιο 
Μα όπως μου είπαν κάποιοι φίλοι που γνώριζαν καλά τον κ. Ιατρού οι προϊστάμενοι της Αστυνομίας γενικώς δείχνουν μια ευαισθησία προς τους υφισταμένους. των 
Και ας πάμε σε κάποια δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα και που ήταν της Ναυτεμπορικής του Ριζοσπάσπη και του Έθνους που εκεί πρωταγωνιστής ήταν ο κ. Ιατρού αν και μια ανακοίνωση της Αστυνομίας τον βγάζει επανωλαδιά αν και υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία όπως ο τραυματισμός του Ρουμάνου όχι από τροχαίο ούτε και απο ζαρντινιέρα (του φοιτητή στη Θεσσαλονίκη) 
Το επεισόδιο έγινε τον Ιούνιο του 2008 και να ο παθών 

ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ έγραψε Η. 
Αστυνομική ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ








Κανένα ποινικό και πειθαρχικό αδίκημα

για την υπόθεση του Ρουμάνου

Μετά από 2,5 χρόνια, το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αξιωματικών, σχετικά με τη γνωστή υπόθεση που είχε απασχολήσει τα τοπικά και πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης με τον Ρουμάνο και τις κατηγορίες περί κακοποίησης, απεφάνθη ότι τελικώς δεν διαπράχθηκε κανένα ποινικό και κατ επέκταση πειθαρχικό αδίκημα. Ως εκ τούτου, όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας εκείνες τις μέρες, δεν είχαν ουσία και βάση, αλλά ήταν μια υπερβολή που για τους αξιωματικούς και αστυνομικούς που είχαν «εμπλακεί» στην όλη υπόθεση στοίχισε αρκετά. Το Συμβούλιο επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ στους 2 από τους 7 εμπλεκόμενους, επειδή δεν είχε αναγραφεί το όνομα του Ρουμάνου στη σχετική διαταγή πορείας του οχήματος της αστυνομίας ...
Σ χέρια μου έχω δυστυχώς μια τηλεοπτική εκπομπή του Mega με τον Πάνο Σόμπολα τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα που συμμετείχε ο τότε ως εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας κ. Στάθης. Που τα πράγματα μόνα τους μιλάνε και η Αστυνομική διεύθυνσης εκτίθεται. Μα αυτά θα χρησιμοποιηθούν εκεί που πρέπει. Και εγώ κ. Ιατρού δεν δικάζω ερήμην τον αντίδικου μου. Που εδω κλείνω γιατί δεν έχουν σχέση με την βράβευση αλλά με τον κ. Ιατρού και τους προϊσταμένους του.

Ο Π Α Ο Λουτράκι ξεπλήρωσε οφειλόμενα στον κ. Ιατρού. 

Εμείς μάθαμε και να γράφουμε αλλά και να λέμε την αλήθεια και για τον λόγο αυτόν και τώρα αυτό θα κάνουμε. 
Στον αγώνα Π Α Ο Λουτράκι - Ολυμπιακού Λουτρακίου 26 Οκτωβρίου του 2013, όπως όλοι θα θυμόσαστε έγιναν επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με ποινές εξοντωτικές γιατί είχε την ατυχία να μη ψηφίσει τον νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου ρομαντικό πρόεδρο αξιότιμο κ. Τσιχριτζή Και θυμάμαι όταν παρακολούθησα την έφεση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός στην επιτροπή της Ε Π Ο ο πρόεδρος (ανώτατος δικαστής) μίλησε για γηπεδούχο τον Ολυμπιακό. Και όταν ο δικηγόρος κ. Καϊμακάμης είπε ότι ήταν ο ΠΑΟ Λουτράκι δεν το πίστεψε Γιατί την ευθύνη των αποδυτηρίων που είχαν γίνει λαϊκή αγορά την είχε η γηπεδούχος που ήταν ο Π Α Ο Λουτράκι. Και έπρεπε να τιμωρηθεί γιατί δεν πήρε τα προσήκοντα μέτρα ασφαλείας. Σε αυτόν τον αγώνα διαιτητής ήταν ο κ. Δασκαλόπουλος που του αρέσει να προκαλεί επεισόδια για να γίνεται το πρόσωπο της εβδομάδας. Γιατί αν ήθελε θα μπορούσε να περιμένει να βγει από το γήπεδο ο ποδοσφαιριστής που απέβαλε που δημιούργησε την ανωμαλία παραμένοντας μέσα στο γήπεδο ενώ ο κανονισμός το απαγορεύει. Εδώ έχουμε πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του γυμνασίαρχου που έπρεπε παραδειγματικά να τιμωρηθεί Αλλά και για την ψευδή αναφορά που έκανε που τα επεισόδια γράφει ότι έγιναν σε διαφορετική ώρα από αυτή που γράφει ο διαιτητής. Και μέσα σε όλα αυτά μας παρουσιάζεται ο κ. Ιατρού και βρίσκεται στα αποδυτήρια χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα όπως έκανε και στην γενική συνέλευση. Και είδε με τα μάτια του τι έγινε και όταν δίκασε τον Ολυμπιακό σκέπασε τον ψεύτη γυμνασίαρχο που έβαλε στο στόμα της κ. Μίχα λόγια που ποτέ δεν είπε. Και η κ. Μίχα έκανε αναφορά εναντίον του κ. Ιατρού και απορώ πως ακόμα δεν του έχουν δώσει παράσημο. Γιατί αν λάβουμε όλα τα προηγούμενα που έκανε και δεν τιμωρήθηκε το παράσημο έχει αργήσει. 
Να γιατί ο Π Α Ο Λουτράκι άφησε να κάνει την απονομή ένας άνθρωπος που παντού παρουσιάζεται χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα. 
Σκοπός μου είναι να καθαρίσω την κόπρο που υπάρχει στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχω. Θα αναγκάσω τον κ. Τσιχριτζή και τους συνεργάτες του να με οδηγήσουν στην δικαιοσύνη και εκεί θα αποδείξω τα καταγγελλόμενα. γιατί διαφορετικά δεν μπορώ. 
Ο αγώνας άρχισε χωρίς εμένα με δυο δίκες στα δικαστήρια που στην μια τιμωρήθηκα με δώδεκα μήνες φυλάκιση με μάρτυρες κατηγορίας τους κυρίους Τσιχριτζή Γεροβασίλη και Δημόπουλο και στην άλλη περιμένω την απόφαση. Τώρα θα συνεχιστεί και με μένα. 
Και ερωτώ την Αστυνομική Διεύθυνση αν εκκρεμεί η έχει κλείσει κακοποίησης του Ρουμάνου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης