Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Η Κόρινθος πρέπει επιτέλους να αποκτήσει διοίκηση


Διαβάζω μια ανακοίνωση την οποία κάνει ο κ. Θοδωρής Μάρκου που δηλώνει ότι είναι υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Κορίνθου.

Κύριε Μάρκου δεν σας γνωρίζω  και δεν ξέρω απολύτως τίποτα για σας για να σας κρίνω. Και μου μένει μόνο το γραπτό σας για να σας σχολιάσω .

Γράφετε «Επειδή τις τελευταίες ημέρες πολλά έχουν ακουστεί και τα περισσότερα από αυτά δεν ισχύουν, ως ΠΑΣ Κόρινθος έχουμε να πούμε ότι:»
Νικηφόρος :Μόνο σας παραδέχεστε με αυτό που γράφετε τα «περισσότερα  από αυτά δεν ισχύουν»  κάνετε αβάντα στους κατά σας ψιθυριστές. Και παίρνουμε με αριθμούς ότι οι ψιθυριστές έχουν πει εκατό (100)  λέξεις και από αυτές οι ογδόντα (80) δεν ισχύουν . Αλλά μένουν οι άλλες είκοσι (20) που σημαίνει ότι υπάρχει θέμα με τα δικά σας γραπτά.  Και αυτό το ως ΠΑΣ Κόρινθος είναι πολύ εγωιστικό.
Γράφετε «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συγχώνευσης, παρά τα όσα έχουν κυκλοφορήσει. Η Κόρινθος είναι ομάδα με 60 χρόνια ιστορία και δεν έχει δικαίωμα κανείς να την αλλάξει.»
Νικηφόρος : Να μην ορκίζεστε γιατί την ομάδα της Κορίνθου  από αυτούς που την διοίκησαν κανένας δεν την σεβάστηκε. Με πρώτο και καλύτερο  τον κ. Μιχάλη Τσιχριτζή που δυο φορές και όχι μια παραχώρησε σε άλλες ομάδες τις προνομιούχες θέσεις που την πήγαιναν σε άλλη κατηγορία.  Και ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος που την υποβίβασε με το αδίκημα της πλαστογραφίας. Και ο άλλος ο Σωτήρας ο Πανούλης ο Μπεθάνης που μας έκανε τον τραπεζίτη και τους άφησε όλους απλήρωτους. Και ο σημερινός πρόεδρος της Κορίνθου  έχει επισκεφτεί αρκετές ομάδες και ζήτησε την συγχώνευση της ομάδας. Που αν επιμένει ότι αυτό δεν είναι αληθινό θα αναγκαστώ να γράψω ονόματα ομάδων.
Γράφετε: «Σας λέω λοιπόν ότι συνεχίζουμε όπως είμαστε, αύριο θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής από τον κ. Σταματάκη και θέλω να πιστεύω πως οι δηλώσεις που έχουν κυκλοφορήσει είναι από άγνοια και αμάθεια και όχι από άτομα που έχουν παίξει άσχημο ρόλο κατά το παρελθόν στην πορεία της ομάδας»
Νικηφόρος : Παρουσιάζεις τον κ. πρόεδρο έτοιμο να μας πει το όνομα του προπονητή αλλά δεν μας λες τίποτα για την υποχρεωτική ετήσια γενική συνέλευση που πρέπει να γίνει . Οι δηλώσεις κ. εκπρόσωπε του τύπου δεν κυκλοφορούν αλλά δημοσιεύονται. Οι ψίθυροι κυκλοφορούν  γιατί οι δειλοί που διαδίδουν ανύπαρκτα ως γεγονότα  ως υπαρκτά δεν τολμούν να βάλουν το όνομα τους. Αλλά θα ήθελα να μου έλεγες κάποιους που τελευταία δεν έχον φερθεί  άσκημα στην ομάδα της Κορίνθου.
Τώρα οι λέξεις άγνοια και αμάθεια  αν και μοιάζουν απέχουν πολύ μεταξύ των και δεν ταιριάζουν στην παρούσα ανακοίνωση. .
Στην ουσία μόνο του θέματος δεν μπήκατε.. Που όλοι η Κορινθία θέλει να μάθει πως έφτασε σερ αυτή την τραγική θέση
Και αυτές οι ανακοινώσεις είναι  άνευ σημασίας και βγαίνουν  για να καλύψουν  άλλες αιτίες.
Σήμερα κ. Μάρκου δεν υπάρχει καμία ομάδα με το όνομα Κόρινθος είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε.
Πρέπει να δημιουργηθεί από την αρχή και οι δυσκολίες είναι και πολλές και μερικές και ανυπέρβλητες.
Μόνο με την ενημέρωση των φιλάθλων οιο ομάδας θα αποκτήσει την δύναμη που την έχει απόλυτη ανάγκη.
Όλα τα; άλλα  είναι κουβέντα να γίνεται για να μη φραίνεται το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει